Thursday, March 19, 2009

Berfikir sejenak...


Assalamualaikum,

Ape ek aku nk cite kat sini??...eerrrmmm!! fikir jap!

Kalo nk diikutkan akal dan hati..memang banyak je nk diceritakan...
Almaklumlaa...dh 25 tahun aku hidup kat atas BUMI TUHAN ni! Macam-macam benda yang terjadi...yang sangat2 meninggalkan kesan dalam hidup aku...well i believed orang len pun ade kisah yang sama...i mean each one of us has different story, different kind of hardship...mungkin kesusahan pada orang len, adalah mende yang senang bagi aku...dan kesusahan aku mungkin juga...nampak senang di mata orang len.

And banyak yang aku belajar sepanjang 25 tahun tu,..like,..look at half empty glass or half full glass...mean it's depend on what you see through out ur life! Am I regret of things that happened to me??..Do you think that i should regret??...or do you think i shouldn't regret...but realized that what i'm doing is wrong and make a change??...or what? regret and whimp?? or regret and make a change? or shouldn't feel regret, and just make a change??...

To make a change is one thing...if you give up,..then that's it! You don't have passion...eventho it's feel tired of waiting,...coz what i believed most is...

" HUMAN ARE CREATED BY HABIT "

Agree?? ermmm just think about it!


KataMindaSuaraHati: apa ek kunci untuk menghadapi semua dugaan???..errmmm tp kite sibuk nak kan "nikmat"...Nikmat tu hanya untuk orang yang bersabar...kn?? kn??


0 baby's note!:

Post a Comment