Sunday, March 29, 2009

PICC Bridal Fair - Part II

Assalamualaikum,

Bersambung berbloging dari PICC, putrajaya. 2nd Day Bridal Fair!

Hari ni org x berapa ramai sangat tp sambutan quite ok la. Semalam crowd sgt best, maybe becoz semalam MAHSA Convo and ade event Talsys..so bersepah2 la org datang!

Syok gak duk kat bridal fair ni,..kejap2 ko bleh mkn choc free,..test lauk kenduri, test cupcake..x pepasal bleh kenyang free! =D

Kat sini ko bleh tgk mcm2 perangai org,..n bg aku yg paling best bile tgk capels yg tgh mencari/memilih pakej perkahwinan ni.

Bukan pe la,..kalo ko peratikan betul2 la kan..pompuan ni muka die excited je tgk mende2 ni sume...tp kalo ko tgk muke bf/tunang/bakal suami die,...huuu alamak aii ciann tul! Muke ketat je masing2..sure kepala memikirkan budget yg nk di spenkn kelak! While lady, memasang angan2,..pilih make up, baju, pelamin, catering, khemah, ermm sume nye according to the theme color..
Cume ade sebilangan la, very easy layan GF/Tunang/Bakal Isteri memilih pakej2 tu...sweet je! Sabar je la kalo cm gini...kalo aku, if bf/bakal suami aku tarik muke 14 bile aku bawak/ajak die gi survey2 ni, siap die!..cubit-cubitan aku nnti! Time ni la nk bincang, nk have fun pilih mende2 ni...pas ni xde dh! once in a life time!

Tak sangka plak td tgh sebuk2 ckp pasal wawa, alih2 td die dtg...ngan panjang lak tu! huuuu~ panjang umur die,..speak of a devil!..huahuahua,..N jumpe plak Iza..Die ni kawan IKBN latihan kepimpinan kat PD...geng ngan tom, EJ n Teh..sungguh x di sangka2,..dh ade anak 2 pun!..aku??..kawen pun blum!!=(

Dh nk dekat kul 4, aku rs cm dh nk smpai kemuncak je event ni,..nek pekak dengar diorg ni punye performance!..x beshh nyeee soree!! Balik mlm ni nk kene siap kn company profile and esok nk kene tunjuk kat Bos plak..huuu borink weekdays routine!!

But before that, jumpe my baby dulu!..nk have dinner dulu ngan die then baru balik!
Dpt hilang stress (kunun2) weken2 nih hangout ngan die even just for a short time.

There's goes my weken,..dh abisshh!..tunggu nextweken plak!

Wedding cakes

Wedding Cupcakes

Wedding cakes lagi

Wedding Cakes bertingkat


The end of Bridal Fair Putrajaya 2009...maybe to be cont next week at Ampang Point!

0 baby's note!:

Post a Comment