Tuesday, March 31, 2009

Surabaya Trip in May

Assalamualaikum,

MAS KL - Surabaya - KL


Bulan 5 ni aku g merayap lagi!...Kali ni makteh aku dgn murah hati banje tiket MAS ke Surabaya! Pada mula nya aku malas nk ikut, pasal tiket g Aussie ari tu pun x setle lg...Tp die cakap xpe ateh banje!...huuuaaaa best gk tu!!...but eerrmm let me think 1st!!

Aku pun dengan suke ati meng'inform' mama aku..."Jom la mama kite g Mommy n Doter trip to Surabaya..." dgn nada ala2 manje gitew!!..
"Orait2,..mama g!..book la tiket tu"...aku pun sonok giler la!...

Tp malangnyee masa nak book tu passport mama dh expired! and bleh plak die delay2 nk wat passport tu...nk tunggu wat skali ngan angah...aaadddeessss, hangin aku satu badan! N bile check price tiket, dh jadi almost 1K..huuuu,..in the end mama cancel join trip ni!...sediy sangat mama x join trip nih!..n aku bantai nangis cukup2 malam tu! Geeerammmm sangat!!!,..hancur plan aku nk Mommy-Doter Trip ngan mama! (mmg perangai aku cm gitu,..kalo aku plan tp x jd,..mmg haku haannggiinn!!...aku senyap je..n burst!!)

So this trip will be only me, makteh and wan chik (my atok sedara, married to wan's abg)..

ape ade kt surabaya tu pun aku xtau...tp org kate kalo nk shopping better g bandung! especially kalo nk prepare brg kawin nih!...xpe la, gi surabaya nnti aku reke puas2.. Maid mkcik aku ckp bawak RM300 lebiy pun dh cukup bersamaan ngan 1 juta!..waaa jutawan gue sekelip mata!! hehehehe ...tp aku rasa trip ni merupekn trip smekin aku...pasal aku x bleh suke suki nk shoping..pasal aku ade priority len!..huhu

pada sape2 nk pesan pepe tu...pls list ya!...n kasi duit skali!!=p

0 baby's note!:

Post a Comment