Sunday, April 26, 2009

Aku Fenink..

Assalamualaikum,..

Bleh x kalo aku nak membebel jap??!!..Pedulik la kan aku nak bebel ke ape ke kat sini...tempat aku!! kuikuikui

AKU FENINKKK duk umah ari ni...y?? pasai aku xde wat pepe! huuu *sigh*
Bosann bapak tahap dewa dewi 7 kayangan la...
Ari ni cam bese la...mcm ari2 cuti len...aku selalu bangun kul 8! Kul 8 ni kire time bangun aku la, ntah la...dh memang ter'fix' time kul 8 je aku dh celik! Maybe pasai phobia kene jerit ngan mak aku masa kat umah dulu kot! Die pantang anak dara bangun lebiy dari kul 8 nih! Kang berkhutbah plak die kat aku...tp aku bukan kt umah mak aku..stil gak kul 8 mata aku dh tercelik!...tp bese la, xde makneenyee aku nk bangun terus...mesti la aku nk guling2 dulu!

And ari ni xtvt aku cm bese,..basuh baju, sidai baju, tgk tv, baca novel, tgk cd/dvd, jap tu aku online...and ari ni aku mentauliah kan pc ku ni...nk chek pe ke bende lg yg x complete! And malam plak aku g antar sha tuition! waaaaa bapak bosan kan!...

Nk ajak baby kuar,..errmm semalam baru merayap putrajaya! Berjogging di waktu malam!! 1st plan nk g swimming, tp malang nye aku plak red flag! Ciann die, sbb baby yg ajak dis time..n sib bek bawak kasut jog dalam kete!..N semalam bantai makan tembikai!!..buurrpp kenyang sgt! and belengas abis tangan mulut sume,..aku ni dh ler tersangat anti ngan belengas nih! adieh!

On the way berjalan dr pasar malam til masjid tu...1 batang paip pun haku x nampak! apehal laa town ckit punye cantek batang paip xde...nk basuh tangan pun xleh!..ermmm maybe die xnk letak kot..nnti x pepasal public wat tempat cuci kete plak! huhuhu kee mate aku kerabunan sampai x nampak batang paip!

Ari ni ari die berkebun ngan famili(abah n angah)!..so xnk la nganggu kan! Let him berpeluh/berpanasan/beriadhah bersama ahli keluarga! Baru manhood ckit kn!

Huuu rugi plak semalam x amik gambar!...huuu sengal tul la aku nih!

Esok?? ermmm aku dapat offer 1 lagi jaga budak,..tp kali ni org len bukan elena...dis time sentul plak! tp kejap je la! around 3-7pm.. hopfuli success! =)

0 baby's note!:

Post a Comment