Saturday, April 11, 2009

Entry Berganda...

Assalamualaikum,..

Terasa suram ari ni. Mane tak nyaa KL dr tengahari sampai ke petang hujan je! And now mendung! Melemahkan segala sendi2 aku..rasa x bersemangat n of course rasa SEENNGGAALLLL!..Kepala pun dh penink2!..

Ari ni aku amik peluang untuk mengulangkaji ckit! Anything that related to software engineering life cycle, design test management, test case development, software development( .Net, VB, C#, ASP, SQL, JavaScript) n software testing...huhu! which i forgot most of it! have to struggle for this one!!

Sambil2 study aku pun surfing2 gak and borink2 aku tengok tv sampai lebam...waaaaa bosaaannnn wei! Tp sabar je la....huuu~ Nak gi joging langit still mendung,..so aku pun menapak je la kat umah...at last petang td end up reading The Wedding je kt laman!

So tonight, aku igt nk masuk entry2 last week! starting gath punye entry! sorry laa, ari tu cm xde mood nk melapor..huhu
K jap lg akan ku upload cite gath n few cite2 len...kalo teringat la ek...

********************************************************************

Meeting AJK XKYPMKB 1st Batch 2001-2003

Tempat : Naili's, Ampang
Tarikh : 4 April 2009
Jam : 8 mlm - 11 mlm
Tujuan : Perancangan untuk GATH XKYPMKB 2009

so masa perjumpaan ni hanya 8 ahli yg hadir! kire ok la!
malam tu sembang among these girls macam nk runtuh naili's tu.
Dah ler duk kt bahagian atas! huhuhu...thanx girls for coming..

Antara yg hadir;
1. Zihan (ME!!)
2. Eila
3. Rien
4. Zana n tunang
5. Sekmek n hubby/anak
6. Lin Mafia n hubby
7. Ida Polis
8. Bib

There will be next gath utk Bachelorette Party Zana.
sape nak attend tolong kasi email hotmail anda untuk invitation
email ur email to xkypm0103@hotmail.com

For Big Gath XKYPMKB 2009 - masih lg dalam perancangan.
CLICK HERE TO REGISTER

Sume news pasal gath ada kat sini k!

********************************************************************

gambar will upload later...pasai x edit lg!...sabar ek! tp dh ade kt FB

0 baby's note!:

Post a Comment