Wednesday, April 1, 2009

The Wedding vs The Taska...

Assalamualaikum,

Ofis ari ni lengang ckit pasai bos xde,..bos finance n bos sales kuar!..So aku ngan kak sara,..ala2 celebrate ghaye hindu gitew!!..melalak2 x hingat kiteorg petang td,..smpai david pun penink tgk perangai kiteorg! Mental hapee!! Kroje ade,..tp nk relax2 dulu,..esok nk kene hantar Tender kt NRE ngan kak sara..ermm ade chance la kiteorg nk merayap jap!..hehehe..harap2 pencinta wanita tu tak mencari kiteorg esok!

Td aku terrrrlihat reciept buku pinjaman aku The Wedding by Nicholas Spark kt kepala katil!..Alamak!! baru teringat x abis2 lg membaca!...4 April dh nk kene antar,..nk x nk pas ni kene la mintak tolong Baby extendkn utk aku pinjaman buku nih!!..Dulu die penah soung aku..kalo xde masa x payah pinjam nk baca, buang duit je nnti!..huhu jgn la die sound lg skali...hehe

Kisah ni kesinambungan cite The Notebook,..but kisah menantu Noah, Wilson yg nk tackle balik bini die Jane! Kire nk wat Jane fall in love balik kat die la!..Memang pun, kalo dalam bercinta ni...Orang kate the best part is when you falling in love!


Aku suke kata2 wilson dalam the wedding nih!..Pasal ape die cakap tu mcm, mmg betul2 pun berlaku dalam kehidupan kite...cume kite x sedar je!..And at the same time, seolah2 aku dapat belajar untuk faham ape yg lelaki macam Wilson ni fikir kan...and menyelami ape yg sebenarnye Jane ni rasa atas tindakan suami die!

Later maybe i will write down something about this novel!

This morning i saw that house already empty,..and tgk gk contact number owner die tp x nmpk! Tibe2 rasa mcm x sabar2 nk bukak taska/pusat asuhan kat situ! ermm kene start wat paper work nih...and one more thing..FULUSS??..cam ne ek?? Loan?? PAMA?? MARA?? TEKUN??...huuuu~

Xpe la,..aku nk kene bukak balik file untuk penubuhan taska tu!..Do 1st things 1st, Paper Work!

0 baby's note!:

Post a Comment