Friday, May 29, 2009

Going home...

Assalamualaikum,

Esok pagi2 aku nk bertolak balik ke kota indera kayangan!
Dis weken ade kenduri kasen aku, sape lg kalo bukan abg aku!
Aku ade abang??...bukan la..abang sepupu ku! Abang Boy!
Die akan mendirikan rumah tangga dengan pasangan nya INA!

a lil bit bout him:
Die giler.
Suke ngusik aku.
Suke pow aku balik after aku pow die cukup2.
Kalo gaduh ngan die mesti lah gaduh ala2 lawaking! Tu pasal kalo aku marah, terus x jadi marah..sebab lawak bodoh die!
Kalo aku kate die bodoh, bongok dengan selamber die akan bongokkan aku..ampess!
Die tempat rujukan masalah2 aku.
Tukang brainwash aku bile aku down!
Tukang bagi idea x bernas kat aku.
Ermm salah sorang dari badut aku! wakaka
(kalo die bace,..mampusss aku!).....caaabbuuuttt!!!

To My Kazen Syahrul Akmal Zainal Abidin and pasangan;
Selamat Pengantin Baru & Selamat Menempuh Alam Rumah Tangga.


"wei!! ct dah sponsor abg boy barang hantaran...kalo tuntut tilam air gak...ct seliki saykeh cukup2"...=P

And one more thing,...




My Baby's Famili nak datang umah...Come to see my famili...Insyallah on Sunday!
Pray for me n my gaduh partner hepiness too ya! =D
Remember?? i wana gaduh with him...

0 baby's note!:

Post a Comment