Wednesday, June 17, 2009

Ari buduss kuu

Assalamualaikum,

haaa..nak dijadikan cerita...aku punyee la bangun awai pagi ari ni...siap2 bagai, tepek bedak cantek2,..Then 7.40 aku kuar dengan bersemangat nye drive ke tempat kerja! As promises la kan,..kalo sampai ofis awai bleh balik awai.

Tp ape punye budusss nye aku pagi ni x punch card!!!! Selamber after letak bag, msg baby..menonong2 aku kuar ngan shafa n kak hani g breakfast kat bawah..And dah 920 baru aku masuk opis...but everything was too late! Too Late babe!! Aku baru tersedar yg aku x punch card masa masuk td. Bile punch, tertera la 920!... Aaaarrrrgghhhhh sakit hati tahap citanuk betui..tui! Budus sengal! And x semena-mena ari ni..balik la aku pukui 6!..berbaloi kah aku bangun awai pg ni???

Waaaa berasappp aku...(ala2 volcano..tp dh x bape nk active) =D

0 baby's note!:

Post a Comment