Monday, June 22, 2009

H1N1..

Assalamualaikum,

Tadi tetibe dapat call from mama!...Cam bese ayatnye tanye aku tengah wat pe..
Dah sah2 la time ni aku tengah keje...hehe ayat tipikal kan!

"Mama nk cakap ni,..along jangan duk kuar sangat dah!"...erkk nape plak ni,..tibe2 terus warning!!??.."Balik keje x payah dah nak gi merayap2 mane2, balik terus duk umah!!"..well aku memang pas abis opis hour balik umah pun..unless ade mende important nk beli baru aku stop by,. tu pun kat JJ AU, x pun Giant je! N kalo baby ajak kuar! (ni mmg x leh tolak pun..kalo aku sakit nk mampus pun aku bleh act sihat k!! =D)

"Now H1N1 dh masuk pendimik 6!!"..gulp! orait!! now dah faham point mama.
disebabkan penyakit ba alip ba ya ni...sume mende tergendala! seee!!..tu laa hapuskan terus dari muke bumi ni pun xpe...x rugi!

Imagine world empty without people??..because of this disease! dulu trajedi bukit pelanduk!..huhu ingat??

ape kess la menatang nih...hhaiiihhh~

0 baby's note!:

Post a Comment