Wednesday, June 3, 2009

Malas = Mim Alif Lam Sin

Assalamualaikum,

hehehe ni bukan pe,..saje je! nk ngata boypren senirik!(shhh caver2 ckit!!!)

Actually aku kelakar gak la ngan attitude die ni! Bile aku pk2 balik, ade certain sifat2 die tu wat aku hangin pun ade, wat aku rasa weird pun ade and most of it leave me with a smile...eventho kadang2 aku rasa anoying giler!

Haaa ni salah satu sifat malas die!



see...x bleh blah kan! punye la malas nk pegang payung tu...dengan selamber nye menggantung itu payung di poket seluar nyee..kalo terabak poket tu baru tau!!=p

huuu baby!..baby!..

1 baby's note!:

eila said...

hahaha kelakarlah ur bf... kalau bf i memang x nak jalan lah sebelah dia.. kalau lah org gila tarik payung tue x pasal2 seluar tue tarik sekali.

Post a Comment