Monday, July 13, 2009

Gaadoohh..Padaannn Muukeee!

Salam Sayang,

Weken ni weken padan muke! Padan muke aku and padan muke boyfren aku!

Aku ni nk kater well planner tu xde la,..but i always plan sumthing ahead. Dalam kepala nih dh ade macam2, cume tunggu masa perlaksanaan je. My style cm ala2 PA gitu. Bukan pe, kalo organize senang ckit. xde la berserabut kepale hotak aku kan..clash ngan itu ini..x spent time ngan die nnti x pepasal wat muke 14 plak!

This week, plan weken adalah untuk menyerbu Kraft Jalan Conlay (Exh Keja Kawen). And Baby plak ade Homecoming JAD. So the flow is Sabtu g Homecoming baby and on Sunday bleh crash the wedding exh and maybe g Jln TAR or g tgk wayang. Sebab aku tingin sangat nk tgk Ice Age 3. yaayyyy yyiippiiee yai yai...bleh g jalan2!

Fine, he told me he got class on Saturday 2pm-6pm plak. Automatically his plan to attend the homecoming event is cancelled! Bile dh cam gitu, aku cakap ngan die nk g babysit (weken part time) je la. what's the point kan tercongok kat umah! Mau biul otak aku stay kt umah, len la kalo kt umah senirik. So aku pun g babysit. hancur aku punye yippie yai yai..=(

Actually malam tu aku dh bengang, die sampai umah x msg aku! Tau la letih, but agreement tetap agreement. Majuk la aku (cm budak2 x? attention seeker kah? wat ever..). Tp pagi sabtu tu aku dh cool, cume aku malas je nk msg die! Nk die tau aku ni majuk, tp mcm biase la. Die mane faham signal non-verbal aku, sooo saaabbbaaarrr jee laa labu! Mcm selalu kalo die nk kuar g klas ke ape, die sure msg aku. "Chynk, org nk gerak g klas dh ni. muuahh", tp dh kul 2 lebiy x de pepe pun. Dalam hati lantak laa..and masa tu aku dh on d way nk g babysit. Suddenly bip..bip! msg masuk menyatakan die salah tgk kelas, and kelas die esok! Koo rase berasap x? ade x rasa angin hurican berlegar2 dalam kepala ko x?..aku ngan tersedia bengang, bertambah lg la bengang kan..So aku wat tatau je la smpai ptg! (aku budget die check tru web pasal klas tu, sbb die x inform pun kate nk kuar ke ape..)

Aku sampai umah, then lepak2! Hati sakit actually! Tibe2 msg masuk lg, tanye aku stil babysit ke...ek eleh, dh sah2 aku gtau awal2 aku bbysit same time ngan klas die! Lagi mau tanya kn! hhaaannnginnn!

So start la hanginnn yg x bape sepoi2 bahasa tu...bertiup kencang gk la...
Maka weather di istiharkan x bape baik untuk berkelah hari ini...So adelah lebiy baik stay di dalam umah..semi kesihatan anda! huk huk..(kn dh batuk!! =p)

Mule la perang2 manje d msg gitew..serangan demi serangan!

Sampai la hari ahad...and weken terbuang begitu sahaja dengan pengisian perang ini. Sangat tidak seronok!

Tp ape bleh wat, itu lah aku ngan die. Suke suki sangat bergadooh! walaupun mende tu xde pepe la sangat! Tp kalo x gadooh pun x sonok jugak kn...

Aku penah gak sound die pasai gadooh ni..Die ckp die x suke gadooh, then macam la aku ni suke terkinja2 nak gadooh, no time! Such a waste! Aku ckp ngan die, kalo x gadooh skrg mcm la esok2 x gadooh...macam la kalo dh kawen nnti x gadooh...sure gadooh punye! Kalo kate x gadooh ngan aku,..ko gadooh gak ngan org len,.so cm ner?? Still rasa nk kawenn?? Tp kene la bijak kn!..Kalo x gadooh tu lg masalah,.Ye la memasing wat xtau...haa amik ko! Time tu dh kire no turning back..no regret!

So aku actually rather choose to gaduh with him everyday then sleep alone in silent! Think about it!

With all my luv.

0 baby's note!:

Post a Comment