Friday, August 14, 2009

Biar kan je la...

Salam Sayang,

Almost a week chynk tinggalkan blog nih. Bukan pe, chynk majuk! Majuk yg teramat2 ngan baby nih. Minggu lepas chynk punye hangin pasal after baby finish klas, sampai kat umah x msg pepe kat chynk. X msg tu satu hal la, chynk hangin when x bleh nk cite mcm2 plan untuk esok and byk lg. Tersangat la bengang tahap citanuk.

MENCIKKKK TAU!

So disebabkan tragedi tu, keesokan hari nye chynk dh xde mood nk g pameran tu. Rasa cam baby x kisah sangat, padahal mende tu for the 2 of us. (guys out there plsss understand!!). Dah rasa mcm giteew, i rather terperap kat umah and booo layan sume mende. Layan perasaan senirik lg bagus.

Then your status made me ssssooooo damned piss off...your words! uurrggghhh. So i took sometime off by not talking/texting/msging/emailing baby at all. Sebab dh xtau nk wat ape dah. Kalo cakap pun macam xde ape2 kesan. So silent is the best thing to do. On Wed, baby ym. And kite gaduh lg! Rasa fun plak gaduh2 ni kn..huuuhh! Tp siyes, malas dah nk wat rutin2 yg biase kite wat tu..sebab for me, baby dun tk it siyesly. So siyesly, i dun even care much dah. If anything happen after this, i trus ambush attack je. Xde maknenyee nk pendam prasaan.

Last nyt, baby ajak kuar. So untuk tidak mengeruhkan lg keadaan, 'FINE' i went out. Ok la..tu pun still nak bertekak lg. Everything mesti nak bertekak jugak...
Habis dating and balik umah,..i just do what ever i want. My anxiety is gone! Slalu memang i worried pun. Now?? ermm biar la,..kalo baby sampai umah, nak msg pun xpe.. x nak msg pun xpe...as d mean words come out "ade aku kesah??..selame aku kesah xde plak ko nak kesah.." hahaha. (dh redha pun..)

Today tibe2 baby suh g booking cincin yg chynk berkenan tu. erk?? Maklumla sales till this week je..huu padan muke! Malam ni chynk dh nk balik kampung..and time2 cenggini la baby baru nk sibuk2. Suh pilih senirik, baby x hengat cincin yg chynk berkenan. Susah doo ngan laki cm ni..(tu yg chynk x fhm bile ade laki sepesen cm baby, bleh pk nk kawin more than 1..sdgkan 1 pun dah wat partner tu cedera parah hatinyee..huhu memang hidup kene sumpah seranah je laa...sib bek bapak chynk x gitu)

So dh bleh nampak kan laki memang suke wat keje last minute. UUURRGGGGHHHH!!

So tonyt xtau la sempat ke x...and one more thing ntah ade lg ke tidak cincin tu. Takut gak ni. Nanti g dh xde, mau kene merayap lg. AAARRGGGGHHHH!! x sanggup. Bukan pe, bile chynk dh ajak g reke muke baby bukan men KEEETTAAATTT lg! Macam x rela. Memang anti giler! Tu pasal malas dh nk ajak baby g reke barang2 cm gini.

So tawakal je la..harap2 cincin yg chynk berkenan tu ade lg!

With All My Luv.

0 baby's note!:

Post a Comment