Sunday, August 2, 2009

TEKSI KuWaNg HajoR..

Assalamualaikum,

Ini cite aku pasal teksi kat kl ni...segelintirnyer macamm SHIIAALLL!

Teksi 4861.
1. ChaYaNunAlif tua smoking!! (aku bukan nk racist..tp aku x suke smoker,..sakit pale wei!)
2. Kalo aku tau bek aku drive, sbb adelah sengal die g ikut jalan jem. Jem nk mampus! Jln Conlay...waaa hangin gue!! Nak aje aku suh die duk belakang biar aku yg drive. Sah2 kalo ikut jalan yg biase aku ikut x jem! SAKIT ATI!!! Sampai tmpt client stgh jam lewat.
3. Die smokinggg lagi! saye x mau sehidup semati ngan uncle..huk huk!

Maaf dengan ini aku banned nek teksi ChaYaNunAlif tua.

Ade kes ckit. Die punye operator, kuwang ajor gak! Aku tepon nk tanye mende bleh plak ckp teksi ni bukan under company die..kepale otak die! MAMPUS LA KO ngan Driver ChaYaNunAlif KO, and skali kan dgn Company tu!

Ari ni plak, ade teksi kurang ajor lagi..dis tym aku rasa KapLamYaNga kot..memang cilakerr! Dah ler silap masuk jalan, and bleh plak die lanyak ikan gua...hanngginnn! Ini berlaku masa nak antar Baby g klas kat IBS td. Dah la die lanyak ikan gua, tanpa ade rasa bersalah langsung. N blah cam gitu je...hah aku doakan ko g mampus gak! pas ni biar lorry treler tayar 18 lanyak ko plak...eeeeeeee gerammmmm! Kalo die angkat tangan ke, stop jap tgk ikan aku ni..say sorry ke ape..xpe la gak! Ini x, cam shial blah cm tu!
Die ingat aku x hingat plat die HWC 7254. Tp tu la, no use gak! Pasai aku xde info driver die tu. eeee MENNNCIKKK..

Aku Banned TEKSI cm gini..

AKU BENCIIIIIIIIII...(tgh emo ni...urut2 dada!)

0 baby's note!:

Post a Comment