Friday, September 4, 2009

Berbuka & Reunion..

Assalamualaikum,

Hari ni berbuka kat luar. Kalao tau xde sape and ape2 kat umah adelah lebiy baik aku stranded terus kat klcc. Tp bile memikirkan, "ciann la plak adik aku nnti..berbuka xde aku"...maka aku balik gak. Tp malang empty..and aku frust! Terus ajak adik berbuka kat luar. Maka menapak la kami kat Sushi King JJ Keramat AU.

Then merayap2 jap kat area JJ, tgk barang2 sales kat situ. Aku angkat bedsheet 1 and almost nk angkat baju tu..CANTEK! tp tu la..saiz die M. Aku kan kuuyuuss lg kecik, for sure la saiz S. huhuhu...So lupe kan je la, lg pun kalo amik bukan ade tailor nk tolong kecik kan...nnti org kate aku pakai baju pinjam plak!!..TIIIDAAKKKK!!

Ari ni final date untuk confirmkan kehadiran budak2 XKYPMKB batch 2001-2003. Aku x kisah pun kalo ade batch len nk join, DTM ke..DPP ke...junior ke...tp takut nnti korunk la segan2 plak...ape kes kn kalo dtg reunion x berborak, x bertegur. So sesaper pun bleh join. Xde hal. Tp dalam kes kali ni, bleh dikatekan budak DTM.

Alhamdulillah, until now 11.30pm 4th September 2009..almost 35 persons will attend. Kalo ikut kn can get more...but yeaaa what to do, some pepel have their other commitment. And ade gak yg jauh, yg ni memang xleh wat ape la kan.

Harap2 esok xde yg cancel last minute. Everyone expect to see everyone.

Event Tahun 2009

Pertemuan Pertama.
Tempat: Naili's Ampang.
Kehadiran: Budak perempuan sahaja, most sume insaf. Xde wakil from ikhlas.
Event: Xkypmkb Girl Get Together Part 1
Activity: Collect info budak2. Meeting for next meeting.

Pertemuan Kedua.
Tempat: Itudio Studio, Kelana Jaya.
Kehadiran: Budak Perempuan Sahaja.
Event: XKYPMKB Girl Get Together Part 2: Bachelorette & Beday Party untuk Zana n Mei girls (if i'm not mistaken)
Activity: Potluck, bergambar, bersembang, goodies bag.

Pertemuan Ketiga.
Tempat: Bowling Alamanda.
Kehadiran: Bekas Pelajar Xkypmkb, pasangan & anak.
Event: Majlis berbuka puasa.
Activity: Wallahualam ape nak jadi esok...hehehe

Harap2..akan ada yg seterusnya. Tp on my side, i akan banyak wat event dgn girls. So hope pas ni girls from kypmkb will join. X kisah la insaf or ikhlas ok...

Ini antara yg confirm hadir esok hari..
1. Eila & BF
2. Lin Mafia & Hubby
3. Ati & Fren
4. Sekmek
5. Zana & Hubby
6. Yati Kecik
7. Nurul Kembar
8. Che Ngah, Ganu & Anak
9. Salwa
10. aisyah
11. suriyana
12. yati ikhlas
13. Esir
14. Intan & Tunang
15. Sad & Hubby
16. Penghulu & Wife
17. Mie Parit.
18. Tokey & Wife
19. Aru, shila & Anak
20. Syima kecik & Hubby
21. Along pelakon
22. Bad
23. Me & BF

Yg x confirm.
1. Yusnita & Reza
2. Fariq & Wife
3. Maiza
4. Abidah
5. Rienz
6. Dayah & Hubby


Yg x dpt datang.
1. Yuzi
2. Zati
3. Yana/fizul (yana nk bersalin on 6th)
4. Lalat
5. Suzi
6. sufian.
7. mimie
8. suraya
9. suci
10. nisa
11. Kak yan
12. Ida Insaf
13. Nasrul
14. Baizura
15. Fezi
16. Dalie
17. Yanti
18. ain seman
19. Ain insaf
20. Syimah
21. Pak li
22. Shamsul
23. Lili
24. Bib
25. Mira
26. Intan suhana
27. Syafiza
28. Shahirah

I believe ramai lg yg me or geng len x dpt nk hubungi yg len2 tu. Tp pas ni harap2 diorg akan bg nombor, email..agar diorg pun dpt update tentang activity xkypmkb.
DTM n DPP myb one day!

Cant wait to see all of u tomorow.

0 baby's note!:

Post a Comment