Thursday, September 10, 2009

Perkara-Perkara..

Assalamualaikum,

Sesungguhnye masa ibarat air sungai yang mengalir ke laut, begitu jua lah cinta ku di ibaratkan. Dan apabila tiba di lautan luas dan dalam maka tersebar lah air ke pelusuk nya. Seperti kitaran hujan. Itulah tanda Kasih Sayang dr Nya! (pe hal ntah!!)

Today 10 September 2009, genap 20 hari kite berpuasa. Sekejapnyee kan! X lame lg raya. Bile sebut pasal raya, akan terlakar nye 1 sejarah baru dalam hidup aku. Insyallah mudah-mudahan diizinkanNya. Semakin singkat rupenye kehidupan ni. Aku sudah pun hampir ke penghujungnya. Mane kan tau, tibe2 aku .....

24 Ramadhan ni, genap 3 tahun perkenalan aku dengan Raksasa Comel itu. Aku pun turut menggelarkannya Pumpkin Busuk aka Baby Am. Sepanjang 3 tahun tu, uurrgghhh x payah cite la kan...so many things yg menguji tahap kesabaran aku dan dia. Tp aku tau, die banyak bersabar. Alhamdulillah, setelah 3 tahun maka kami akan menjadi tunangan. Soon! =)

Zaman sekarang ni, memang susah nak carik lelaki yg betul2 lelaki dan perempuan yang betul2 perempuan. Kite selalu mengharapkan yg terbaik, perfect dr org tu..tp adakah kite pun terbaik n perfect?? Nak cerite pasal lelaki idaman...alamat nye sampai pg besok aku mengarang. huhuhu fenat! Nanti2 la..

Bercakap pasal hal pertunangan, ghupenye byk mende aku nak kene sedia kan. huhu! Baru tadi berborak ngan baby. Sepatutnya by dis weken sume bleh setle. Tp besar kemungkinan baby kene keje sabtu ni. Aaarrgghhh rosak program aku! Tp macam mane pun memang kene setle kan jugak.

Merujuk pada Engagement List aku, banyak lagi barang2 yg perlu dibeli. huhuhu fenink! Sib bek, dulang and deco dh tempah. Cume nak letak barang je. Tp barang atas dulang tu pun x beli lg. Barang nak deco bilik, cadar je yg dh beli. Curtain, flower candle blum beli lg...Sempat ke aaa??..huhu

I need to come out with a new list. Esok maybe i should be alone to sort out everything. If baby can join, would be luvly...ermm baby nak join kah??

Oo ye, minggu ni ade walk-in interview kat cyberjaya. Wish me luck k! But i wish i can close "the deal" 1st before change to another job..Ermm but i luv my current job too..=( so how??

Huu my cake lapis sarawak almost finish, yg tinggal cume Alunan Rindu, Honey Choc & Red Ruby. Yg lagi 2 tu ade kot around 4 to 5 pieces left. Cepat2..order b4 14 Sept dpt diskaun price! =). (promo lg!!)

0 baby's note!:

Post a Comment