Sunday, October 18, 2009

MIX Story..

Assalamulaikum..

Malam ni xtau nape xleh tido lg. Otak tgh ligat memikir kan hal2 perkahwinan. When you look at the counter..rasa gerun pun ade. Ye la kan..tinggal lg 4 bulan lebiy untuk kami wat preparation. Wana know sumthing bad about us??..We dun even care about time..huhhh apehal ngan kiteorg ni??..My parents dh start gelabah k..

Minggu ni merupakan minggu terakhir syawal..so ramai yg sibuk wat open house. Pasni jgn harap la nk open, sume close!=D

Pagi td dalam kul 10, me and my aunt famili attended my aunt's sister open house at D'Kayangan. Menu die biase la, tipikal one. Like nasi tomato/putih and lauk2, laksa, kuih2, dessert and yg best adalah Lamb Grill. That's my favourite dish ever. Mane2 aku gi for western, sure aku akan order lamb. Unless kalo aku rasa cm nk kuyus ckit i'll order salmon grill la. Diet sgt!

Baby plak ade kenduri tahlil kawan die. Aku x bleh nk follow pasal clash ngan event makcik aku nih. After both setle, gerak plak ke Kajang. My long lost fren kenal kt IKBN N9, Ijah wat open house. Kiteorg bleh terjumpe balik masa aku wat part time jaga booth Wedding Expo kat PICC. Borak2 jap ngan Ijah about our moment kt IKBN dulu and also update about other frens yg same join IKBN, Tom, Teh, EJ, Lin, Syidah and Azean.

On the way balik tu, kiteorg singgah jap Gulati's Euro Moda kt Kajang. And alhamdulillah, aku jumpe kain yg aku nak tu. Siap ade promo lg. Ade 2 dh dalam option list. Cume request kat auntie tu warna lg 1, and probably next week baru ade. So akan di decide masa tu nanti. Selendang utk akad nikah tu pun dh tgk skali and both of us suke design kain tu. eerrr bape byk 'tu' la dlm ini celita?? =p

And highlight for today is.....


Today is our Anniversary Day. (17 Oct 20..)

Happy Anniversary MySpace Comments and Graphics



But basically we dun celebrate on this date..we choose to celebrate on 24 Ramadhan..
Thanx Fiance..My raksasa!

0 baby's note!:

Post a Comment