Monday, November 30, 2009

Sloww Mlooww..

Assalamualaikum,

Hari ni kite dh keje,..keje kite cont ngan proposal untuk client.

Semalam baru sampai dari Perlis. Alhamdulillah seronok gak raya korban kali ni.

Tp perjalanan pegi dan balik amatlah memenatkan...penat giloss!!

pesal ayat cam skematik plak ni...adieh! kene tuning len nih..

Nak dijadikan cerita, after ofis hour hari khamis sebelum bertolak balik ke perlis sambil menanti ketibaan adik ku dari Nilai...aku telah pun mengambil kesempatan berpoya-poya dgn raksasa. hehehe,..Jenuh gak la nak pujuk die ptg tu..THANK YOU En. MONSTER! =p

Maklum laa weken ni kat kampung, nak khodo dating cm x best,..kalo terlebiy xpe!! =D so I make it in advanced laa!! Sebelum tinggai die..layan cukup2 dulu,..huhuhu
X pegi mane pun, just jenjalan kat KLCC n dinner je. Sambil2 tu, terbeli plak tiket wayang Twilight Saga: New Moon untuk tontonan bersama di malam Ahad nanti. Ni pun plan in advanced gk ocayy!! Haruss..

Malam tu around 10 dh bertolak ke Kangar...guess at what time i arrived??
Almost at 6 in the morning ok..fuh letih gilerr! Sib bek la pg tu aku peot. So x payah la g semayang raya.

Tghari tu pegi umah atok..umah tok ndak...then bertolak ke Taiping plak! Giler aaa aku raya on journey je...sebelum ke Taiping singgah sebentar di Sik Kedah. My acikros wat kenduri korban untuk anak die...huuu superb laa dpt mkn sup gear box! nyumm nyummm...

Kat taiping ade kenduri korban gak. Sponsor by my uncle Aziz. Kenduri korban ni merangkap gathering To' Senik Clan laa..best! Ade sesi memperkenalkan ahli keluarga and amik kesempatan skali utk jemputan Majlis Perkahwinan Shida (my kazen) and Me. Penuh umah arwah wan hari tu..gamat-gamat! Riuh rendah...

Insyallah nanti ade gath lagi,..dgr2 cite Langkawi kot. Sebab keturunan To' Senik ni byk lg kat Langkawi...

Ahad pagi after bfast, bertolak balik semula ke KL. And jalan sememangnyee JAMMM! Teringat tiket wayang New Moon kul 8. maka aku pun memecut,..cilok kiri dan kanan.. sempat men ngan BMW (nenek dgr sure nangis =p) k...sib bek x barai je! huhu.. Even lorong kecemasan pun aku sapu gak....oopppsss! Mintak halal la ekk..=p

And bleh plak, bile dh sampai KL...Kunci kete adik aku tertinggal kat Perlis. Adieh!! Hangin aku dengar...padahal malam sebelum tu aku dh sorok dalam kete... And kunci umah die plak kat dalam kete...huhu Kim Salam aaa bleh balik Nilai. At last decide angah dtg hantar kunci kete and JJ stay kat motel in nilai dulu...huhu ampagas betui laa...

Tragedi...ke Tragedik??...adieh!! (kelepap kat dahi!!)



.

0 baby's note!:

Post a Comment