Wednesday, November 25, 2009

upsNdowns

Assalamualaikum,

hari ni aku cube nk menyetelkan proposal aku,..tp x gk setel2. After raya weken ni terus aku kene mengadap muke client untuk application requirement die. Kire ni projeck mukadimah untuk ujung tahun ni. Tp kalo x sempat maybe early next year. Tp bape lame sangat pun kan..

Esok dah khamis..siyesly aku dh xde mud nak kroje. Tp aku nak call for appointment next week. Next year is the year to make moooooorreeee moneyyyy! Now aku pun dh ade KPI k...kalo x achieve next year, abis laaaa!! Naseb aku mungkin akan same mcm nasib Dr Dolittle...kene fired!...sebabnye he made too little! huhuhu

Ooohh Tuhan, Kau murahkan la reseki ambe mu ini...AMIIINNN!! (amin ramai2 wei!!)

Esok plak ade partner-reseller event kt Kiara. Siap wat bowling tuuu...alahai nak entertainment client...kalo ade masa nak gak baling...tp kene tgk keadaan gk la. Malam esok aku dh nk bertolak balik kampung.

Ikut plan dulu2, parents aku nak lepak kl. But after mama kene operate n uncle aku plak nak wat kenduri so x jadi la nak lepak kt kl. Aku plan bertolak ngan adik aku around 9 or 10 cm tu la...myb around 2 or 3 sampai la kat umah. Tp raya2 ni x tau nak ckp la kan...sure ade jem ckit2. Mama call td pun dh siap pesan memesan, suh aku n adik aku drv carefulli...katernyee kete banyak...n jalan licin coz ujan...n make sure condition kete ok....YES MUM! I will! =D

Balik ni sure banyak mende nak kene bincang kan...My wedding preparation!
Banyak mende lg ni x wat. Aku pun pening. Alhamdulillah raksasa dah amik pun borang2 dari pejabat agama. After setle sebelah die, sebelah aku plak nak kene wat...booking tok kadi. Nak tgk catering, pelamin, bilik beradu, gift,...n etc.

Sure aku bertekak2 punye nih...huuuu kene praktis vokal dulu nih!!


Ntah mengape aku tetibe ingin berjalan2 di kedai buku kat JJ Keramat AU malam ni. Ade banyak buku ilmiah kat situ...salah satunyee jeng..jeng..jeng!! =p

Actually aku ade terlihat iklan pasal buku ni dalam majalah. So gatai la pegi mencari malam ni...macam xde besok dah! Bukan pe, aku nak buat buku ni sebagai hadiah.

Eheemm..ehemm..

Hadiah ni aku pilih untuk seorg jejaka ni...Aku kenal die almost 4 tahun dulu. X lame lg die ni akan berkahwin dengan seorg pompuan..(memang la kan...xkn ngan nyah plak!...x kuase maakkkk!! =p) So for his beday soon, i was thinking nak beli kan die buku ni..

Buku ni untuk mendidik suami untuk mengenali isteri lahiriah dan batiniah..Supaya nanti senang la die nak mendidik si isteri kelak..And mungkin ilmu dari buku ni mampu membimbing kedua2 mempelai untuk membina keluarga harmoni dan sentiasa di bawah lembayung keberkatan.

Bagus x ade kawan cam aku...wakakaka (puji diri senirik!!)

Sape jejaka tu??...Ensem ke x??...Aaaaa ini...SSSSHhhhhhh

BIARLAH RAHSIA.....but nanti bile kite dah bagi hadiah ni baru kite cite k..
SAPE DIE JEJAKA INI....kasi suspen ckit!

agak-agak raksasa jeles x?? =p



.

0 baby's note!:

Post a Comment