Tuesday, December 1, 2009

Golfing for Business??

Assalamualaikum,

Bersiaran dari StarHut Cafe, Nilai..

At this moment tgh tunggu boss men golf ngan client. I bet x lame lagi pun i kene start men gak..But my target is next year. Yep, after married!

Now xleh la nak start,..xde budget! And seru tu x sampai lagi. Event raksasa pun dah ajak g driving range bljr swing dulu...Well, kalo i ni nk men,..dh lame i men. Sebab pe, ms tu kesian papa cam xde geng...acecece (padahal member ade jee!!) Tp ntah, tgk golf pun boring..myb la kn sbb x cube lg, x kenal maka x cinta..Tp aku ni,,.nak kenal pun xmo...cam ne??

X lame lg client aku akan bertambah2..and most are male client..and for sure ramai yg akan ajak golfing...well better than g clubbing, minum..and etc.. Sure raksasa mengamuk kalo tau aku wat keje cam gini...x restu nanti! Jgn kate die, mau bapak aku ketuk aku ngan kapak...hoho

Kul 6 ni kene balik semula ke NSGC...nak arrange dinner plak!

Errmm ari tu ade tgk Nike punye ladies set...ssaaannntteekkk! Beday Present bleh?? =p


Next time you gona see me swing...huhuhu



.

0 baby's note!:

Post a Comment