Wednesday, December 2, 2009

It's Nemo Time..

Assalamualaikum,..

Semalam masa tgh duk cari souvenir utk Dato' 3A men golf, aku ternampak satu mende yg aku cari2 sebelum nih...Kalo tgk kat stadium cam mahal. Tp kat sini murah je..

RM 19.90...dan-dan aku rembat! Murahh doo..

So after this start balik routine Nemo bersama raksasa,...ari tu raksasa ade tanye xnak g Nemo ke...of course la nak! Tp masa tu getah goggle putus...lame giler aku gune goggle tu..since form 2 ok..

Actually aku dah lame start Nemo. Since umur aku 7/8 tahun bonda dah hantar klas Nemo. This is due to my asthma. A doc advices mama to send me Nemo Class. Nemo/Dive is good for asthma person like me.. Nak kuat kan paru-paru.

Banyak kenangan aku dengan Nemo nih..sonok!

Cume ade few teknik aku xleh nk catch up..never mind, later i'll put some entry about Nemo...


I need to inform my fren eila, if she want to join me Nemo every friday nite at UNITEN Pool. Sometime pool ni lengang...but sometime penuh ngan arabian guy.

Kalo ade sape2 nak join,..come la! Provide free basic training! =)


NEMO = Swimming!


.

0 baby's note!:

Post a Comment