Tuesday, January 12, 2010

Mr Rasaksa Beday

Assalamualaikum,

Tanggal 7 Januari 198? maka lahir lah se-ekor rasaksa....aaaauuuummmm! Tibe-tibe datang se-ekor Ultraman untuk menyelamatkan bandar KL dr musnah...tp xpe kL time tu banyak lg tanah kosong...

Ehhh apeeeedaaaa...ini supose to be cite seorg mamat nih menyambut Hari Kelahirannye..Jgn marah ek Inchik Baby!! =p

On that day kebetulan plak papa datang KL ade meeting. So malam tu aku berlibur bersama 2 jejaka kesayangan! =D

Selepas dinner kat satu kedai siam kat the garden nih, kami bertiga mengadap muvi AVATAR! waaaaaaa beshhhh nyeee muvi tu. Tp malang nye kami berada di barisan kedua dr hadapan. So kami bertiga rasa bagai nak juling tgk AVATAR. Sempat lagi aku berangan,..alangkah superbnyee kalo wedding aku bleh wat ala2 PANDORA di waktu malam. Gerenti gempak wedding of the year! hehehe

But like i said....a dream left a dream je la. Ade ke org hollywood nak sponsor wedding aku cm gitu....praaasaaaannnnnyyyeee! Org plywood pun belum tentu lg k..

After muvi, i gave mr rasaksa cupcakes and a present. Sure my dad jeles sbb beday die ari tu xde kek...hehe! Next year ye papa...was thinking a golf treat for u!

Antara kenangan yg sempat di rakam...


Mr Rasaksa...Beday Boy!


F-FIL Mr Rasaksa...Ayahanda sayee! =)


Lauk-pauk malam tu...


Mr Raksasa & Me!!..


The Avatar Movie Ticket for 3..



.

0 baby's note!:

Post a Comment