Tuesday, January 12, 2010

WDP: My Wedding Planner

Assalamualaikum,

Sebut pasal wedding I think ramai yang berangan2 about their own wedding event kan??! Masing2 nak keluarkan idea yg berbeza2. I've seen a few in fren's blog.
Actually mine was started a few years ago. Since i met Mr Rasaksa I dah pasang angan2 ni...nak wedding mcm itu..mcm ini...n mcm2 laa.

But bile Mr Rasaksa propose dgn selambernye,..no romantic2 ok! Terus rs mcm, AALLLAAMMAAKKK!! aku x ready lg ni. Financially laa...kalo kate yg len tu, alhamdulillah dah lame pun ready. So ask Mr Rasaksa to wait for me, after 1 year i keje then kite bleh TTAAWWEENNN!! =)

So this is how the pics below existed..


Wedding Planner File.
File ni dah lame wujud but cant remember when. Beli EH! kalo x silap. I keep this till now. And dalam file ni macam-macam adaaa...



File Content
See...dalam ni la ade macam-macam list, vendor card, schedule, timeline n etc. Also ade cute wedding book from RATU inside. Ni mama belikan. So credit to EH! and RATU sbb kuar kan guideline mcm ni. Senang nak carry.



Magazine Ratu & Pengantin
This mags sangat membantu ok..if not jenuh la nak online semedang nk cari mende on the web.

List Barang Hantaran & Deco <-- almost done. Ade 2 barang x beli lg.
List Guest <-- my frens list dah siap,.tinggal parents je.

The rest ...refer to SweetPea WDP List..




.

0 baby's note!:

Post a Comment