Friday, February 5, 2010

BeeeeeZzzzzz

Assalamualaikum,

Waaaaa tinggai lg 3 weeks,..21 days je lagi!

I'm bz with the preparation. So far byk mende dh selesai kecuali pembayaran akhir. huuuu...baru la rasa mcm uuuwaaaaa byk giler $$$$ keluar.

Nak update blog bukan kate x sempat tp kat umah streamyx on hold sbb my aunt x g byr lg. Nak online kat ofis pun curik2 je..(jawab la nanti kat akhirat...huhu)

Byk giler den nk update,..tp dh xtau yg mane satu. Pas ni mungkin update hentam kromo je la,..x ikut turutan lg dah. Sbb sume material dh bercampur aduk. (waaahh dh sound mcm editor magazine)

Today kat ofis, cm biase la friday dh mcm zombie kat ofis. Xde mood nk wat keje. Tp wat la gak kan..nanti ade plak yg kene fired! huhuhu...Tp pepe pun writing jap.

Kalo di tgkkan pd checklist ade few things lg,..ni x finalize lg n masih perbincangan. Deposit dh masuk.

And berita yg agak memeranjatkan gue semalam, bile


Sound cam best je kan,..kalo dapat hunymoon kat Japan. Especially for him..
He was studied there last time,..and for sure banyak kenangan kat sane. After years dapat visit that place wuld be the best thing ever.

After this die akan byk outstation oversea or maybe local. Kalo oversea, aku lambai je la kat airport. Tp kalo local,..aku iiikkkuuuuttt!! =D..

huurrmm susah nak wat keputusan nak ikut ke x..
Xkn nak suh org sponsor lg,..personal finance dh x bape nak mantap nih...
Dulu gatai sgt,..kalo laki nk p outstation nak ikut.
Now?? huhuhu duit tatak senyap je k..


Tp kalo betul la die kene g gak....huuuuu T_T.
awai2 lagi aku kene tinggai...

sygkn bini tinggai2kan << dlm FB,..msin sungguh mulot aku..haammiikkk ko!!




.

2 baby's note!:

cik puteri said...

ala zihan...best tu dpt honeymoon kat obersea...tak der duit tak yah jalan2...janji dpt jejak negara tu pun dah kire okkay...ikut je la zihan...bukan ngan org len..hubby sendiri gak kan..

Zihan said...

hehe,..best tu memang best.
Nak jejak tu at least air fees kene la kan..tu je dh riban!..

Kalo bleh mmg nk ikut pun..tp duit tatak..xkn nk die support plak! memang x aaa..

Post a Comment