Tuesday, February 16, 2010

Berpisah juaaa....

Assalamualaikum,..


Dengar lah oh luahan hati ku...T_T

"Ohhh My Loveeee...
Berpisah kita wat sementara waktuuu...Semoga Allah menemukan kita pada masa yang ditetapkan nanti..."
<< lamenyee 26 Feb 2010.

haaahahaha,..aku tau! Aku sangat laahh poyo...
Baru ari ni start utk berjauhan dr Mr Rasaksa. Sepatutnya awal Feb ni lagi aku xleh jumpa die. Ini adalah nasihat dari org dahulu kala,..almaklumlah darah manis! * gigit ckit! =D * ,..dan untuk menimbulkan rasa rindu dendam di hati,..so nanti jumpe masa akad nikah tu cam ala2 ghairah laa. And baru nek seri pengantin. Actually aku pun x faham nape nak cam tu..huhu

Hari ini kuar ngan Mr Rasaksa for the last time as his Girlfriend & Fiancee. Nextweek selepas pertabalan dah nek pangkat to MADAM or MRS RASAKSA. *eh cam FIONA & SHREK plak*...ye memang, kami adelah pasangan yang sangat CUTE! =P

Tujuan merayap ari ni adelah utk membeli BedSheet Kingsize Bilik Pengantin. After pusing 2 3 kali,..akhirnya dapat jugak. Nak beli kat Ausino tp ntah..x rase plak! So beli je Jean Perry Egyption Cotton. Then beli alat2 make up untuk nikah nanti..yeee saye make-up sendiri. So lepas ni saya akan mengadap youtube utk belajar make up especially tang MATA!..baru la turun ke hati..kan! kan!. Doakan saye agar tangan saya tidak terketar-ketar masa nak make-up nanti akibat nurbes terlampau. Amiinn~

And x sangka,..tadi semasa berjalan2 terserempak ngan kasut cantek. So ape lg rembat je la! This is an option for me if i dun wana wear somebody else shoe's. Eventho it is not a glass slipper but Thanx Allah it's my Cinderella Shoes.

Nak gambar ke??...huhuhu Sorryyyy dah letih..Nak mandi n nak titun. Esok Kileje lg!! Booowwiiinkkk~



.

0 baby's note!:

Post a Comment