Friday, February 5, 2010

WDP: Hunymoon??

Assalamualaikum,

Woooraittt,..

Since entry lepas tercite pasal hunymoon, so aku cont je la cite hunymoon for this entry k.

Actually aku xde la harap sgt pun nk g hunymoon obercee or mane2 skrg ni..kalo ade tu namenyee rezeki la kn..n harus la pegi!

Dulu berangan, slalu gk la cakap2 ngan Mr Rasaksa nak g merayap satu dunia. Kalo bleh xnk la g attraction place yg luxury punye..Nak style visit celah2 lorong, masuk utan, g banjaran bagai, hulu banat..kire backpack laa! Mr Rasaksa memang stuju sangat idea tu. And aku pun suggest gak kat Mr Rasaksa eco tourism. We both agree!

We plan to start with Malaysia and of course ASEAN country. Kalo terkeluar ckit tu for sure la follow Mr Rasaksa outstation.

Plan nak visit Phillipines. Sbbnye Mr Rasaksa ade kawan kat sana. I pun tingin gak nak g sane. Tp my dad x bagi, katenye phil bahaya. Alahai..cpt sungguh terpengaruh ngan propa media. Ingat nak g Borracay Island in Phil or any islands. Aku sgt suke island. =D ,.. Mr Rasaksa said "kite tgk keadaan dulu".

And I ade browse Air Asia Go Holiday, destinasi pilihan adelah ke KRABI. First nak gi Koh Samui, tp Air Asia xde only MAS. Kalo MAS sure la air fees die sangat mahal. Adik Mr Rasaksa ckp, RM1000 seorg utk ke Koh Samui. huuuu what for??..Kalo kate pegi Krabi 4 hari 3 mlm untuk 2 org baru RM1000++...so mane worth it?

Tp kalo nak ikutkan, plan nak gi hunymoon ni kene tgk jadual Mr Rasaksa. Sebab jadual die len ckit. Kalo kate ade event je, cuti sume freeze. Adieh! So pasrah je laaa...Plan nak g Krabi ni pun x confirm lg. Nak tempah takut nanti die ade program plak...hancusss!

Ari ni, ade lg satu surprise...



Haaaa,...ini lah yg dikatekan rezeki. Allah tarik balik rezeki aku kat len,..die bagi plak kat len. Alhamdulillah..

Msg to Mr Rasaksa;
"X kisah la baby. Ke mana2 jua chynk redah! Kalo dh ade org sponsor.."

So aku rs x payah daa nk pk soal hunymoon ni...tp,

Aku tetap nak gi KRABI or KOH SAMUI.



.

0 baby's note!:

Post a Comment