Monday, March 8, 2010

Cerita basiiiii

Assalamualaikum,..

Hi everyone,..do u miss me? << ayat mukadimah yg prasantan.

Nak start kat mane ek?..huurmm

Oki doki,..kite start sebelum balik kampung. If you see ade entry kan after 21st of Feb tu..I xde online kat mane2 pun. X sempat langsung nak blogging! But all the entries is auto updated! Dun get yannggrrryyy yaa! If i didnt do like that,..alamatnyee berabuk laa tempat typo makcik nih..

Sorry la ek,..cerita ni dh agak basi ckit! Tp still nak share... =)

Weken sebelum saya bertolak pulang, sempat menghabiskan masa bersama bestie2 saya. Ape lagi girls thingy la, kiteorg pegi bermanicure/padicure kat BB. Planning nak ke spa yang Eila ckp tu hancur punah berkecai. Sebabnya die punye staff dh kene culik by Raja Permaisuri..aduuiihh!

Saksikanlah aksi2 gedix santai kami...


With ma girls...


Eila after pedicure..


doing ma pedicure...


After that gerak g Shah Alam plak, amik tempat pahar cucuk bunga telur kat makyang. Sempat lg Eila beramas mesra ngan baby girl my cousin. I plak melayan ping-pong ngan my cazen, shida.


My niece Baby Balkis Qistina wit aunt Eila

Then gerak plak g umah my frens kat Padang Jawa, amik barang2 hantaran die. Ooo my fren fazarieyyah ni bakal mendirikan rumah tangga pada minggu akan datang ni 13 & 14 mac. Sorry my dear fren cant attend urs coz i'm still having mine. Insyallah kalo xde pepe, I'll sampai at ur Hubby side nanti.

Sebelum pulang cik Eila telah menyerahkan 1 bungkusan indah. Waaa aku sangat teruja masa tu utk tau apekah hadiah dari Cik Eila. Org pertama bg wedding gift kat aku. huhu.


Present from Miss Eila

Saya balik pg tu rushing. My phone plak kene bar pagi tu. I x bleh call sape2 pun even my fiancee ms tu. Tawakal je la.

Sampai je rumah, belum ape2 dah kene wat keje rumah. Arrrghhh Tensen! Kalo tau memang xmau balik awal. Pengantin supposed to rest what. Ni x, I kene wat keje bagai..huhuhu. PEEEENNNAAATTT!

Baru la I tau betapa penatnyee wat wedding kat rumah. Nxt time, I advice my bro wat kat dewan je..ppeeennnattt!

Untuk entry selanjutnya,..tungguuuu!



.

0 baby's note!:

Post a Comment