Monday, March 29, 2010

New Hair Cut..

Assalamualaikum,..

Ingat nak hupdate malam after 'KORBAN' session..tp saya dh penat. Kul 10.15pm baru settle korban. Adieh! X sempat nak poya2 jap ngan Mr Rasaksa. Cume sempat banjer Mr Rasaksa StarBucks je kerana kesudian beliau untuk menemani saya. Sambil2 menunggu masa korban saya tu die cube khatam bahan bacaannye...

So nak tau mane 1 pilihan haircut style I pada 2010 nih?..
Lets Check It Out...

*



*



*



*



*


Sophia Bush - One Tree Hill Actress


I suke die sangat die ni ms tgk One Tree Hill dulu. And I'm one of big fan of OTH. But after session 3 or 4, I dah byk miss. Sbb dah kuar from UNITEN kan. Kalo ms kat UNITEN dulu, bleh donlod je. Now dh x dapek laa!

She is beautiful with her dimples and also husky voice. Sayang sekali her marriage with Micheal Chad Murray (main actor OTH) x tahan lame.

I ade session 1 & 2 inside my HDD. Hopefully ade readers yang nak share ngan saya OTH Series. Miss OTH so much..


ONE TREE HILL - Season 7




.

0 baby's note!:

Post a Comment