Thursday, April 8, 2010

Adekale tau..Adekale taktau..

Assalamualaikum,..

Ntah ape-ape kan tajuk entry nih..Tp memang pun! I dh xtau nak hupdate ape. Pasal kahwin ari tu nak gak cover tp...xtau mane nk start. Xtau ape dah nak cite kat korunk.

Ramai gak yang tanye how's life after marriage,..

Nak jawapan fairytales ke??..like "Happily Ever After" ??
Or reality truthful answer from my own story of fairytales?

Haaa sure la nk yg betui kan...tp I cant reveal everything as It's so called RAHSIA rumah tangga. ghhhheeee =D *Big Grin*

Now aku tersangat la borink...baru abis wat proposal. So ngadap mende ni jap.

As u ol tahu, I baru je 1 bulan lebiy ngan Mr Rasaksa. So perubahan tu amatlah ketara.

Dulu kalo nak g keje, kul 630 aku baru bangun! Now kul 630 tu dah kene siap ready nak kuar dr rumah. Sbb Mr Rasaksa masuk opis kul 8.

Kalo dulu, aku nak g keje aku iron baju aku je. Now aku kene make sure baju Mr Rasaksa turut ber'iron'. Owwh Mr Rasaksa kalo iron baju 2 min je. Cant imagine how the shirts look like.

Ape2 hal pun kene dahulukan die. Sib bek la breakfast my MIL yg siapkan. Kalo x,..huhu x bfast la jawapnye anak die ni. But x lame lagi famili in law akan mengerjakan umrah selama 12 hari...Gulp! Abih laaa...aku kene bangun awal pagi untuk
siapkan bfast Mr Rasaksa. *jom sayang..kite beli cereal, milk, egg, bread...=)*

Tp ok la, Mr Rasaksa ni adekala nya being helpful gak. And adakalanya annoying gilaaaa... Well that's my Mr Rasaksa!

Tgk la cm ne nanti,..kalo ade cite best2 akan di uploadkan la kat sini...kalo x, cite basi je laa! =p


.

0 baby's note!:

Post a Comment