Saturday, April 17, 2010

Adinda Bosaannn...

Assalamualaikum,

I'm Blur aaaaannnnnnddddddd Blank...*sigh*

Aku sebenarnye borink duk umah petang ni. Pg td sibuk2 ckit la sebab ade kenduri sepupu Mr Rasaksa kat Dewan Tan Sri Dato' Mahfoz, dkt ngan area Kementerian JKR Jln Salahuddin.

Ingat after kenduri tu nak ajak Mr Rasaksa gi merayap. Tp xtau nak p mana and nak wat apa. Dengan pakai baju kendurinya maka aku pun abaikan. So straight way home, x singgah mana2 pun. Ckp ngan Mr Rasaksa ajak p pekena cendol kat UNITEN. Die pun ok x membantah.

And tetau je ujan.
Mr Rasaksa cakap, "Alaaa ujan plak. Baru nak ajak p makan cendol td."..
Adakah ini ayat untuk menyedapkan hati...tawakal je la!

Masa ujan td, a few time blackout. Adieh! Terasa sengal yaa amat. Nak update blog pun x bleh. Tp memang x bleh nak update pun. Sebab....my cable tu x jumpa2 lg! Where is that bloody cable?..huhu =(

Maka dengan itu entry tiada gambar menarik ok. *sekadar mengharap ehsan google*

So kesimpulannyeee,..ade harapan la aku terus menapak kebosanan kat umah nih! Aaaarrghhh sengal lg!..

Aku bukan ape,..kadang2 tension gak 5 hari weekdays and 2 hari je wekens which is x rase pepe pun weken. Aku faham Mr Rasaksa bz gak kat ofis n aku pun keje gk. Just hope that weken we can spent time outside.

Pelik gk la kan. Dulu2 sanggup kuar bile2 pun x kesah..hangout sampai subuh pun xpe. Now dah kawen?? dukk umahhh je. Boooorriiinkkk!

Owwhhh KANDA aka Mr Rasaksa, tolong la bawak ADINDA merayap2 jauh dr kota larangan Istana. ADINDA nak amik angin segar diluar sana..Bukan ADINDA harapkan hidangan santapan atau hiburan cukup la sekadar KEKANDA sebagai peneman dan penghibur adinda!!

ok...i kno..u oll dh turn to greeenn! Sila muntah.


Jap lg haruslah bersiap sedia utk badminton....itu je yg termampu! hohoho



.

2 baby's note!:

Da[l]ie said...

hehehheh Zihan samala.. dr td En. A ku ni menidurkan diri ni.. ni nak kejut ajak g mkn satey pon sodapkan.. totally berubahkan dieorg ni.. wuiiishhhh

NahiZ (chynk) said...

hahaha...ko pun same dali.
Jom mogok! wakaka =p

Post a Comment