Friday, April 23, 2010

I'm moving out..

Assalamualaikum,

Keadaan kat ofis now macam tongkang pecah. Dari receptionist area, to technical dept, boss room, finance dept, sales dept and last but not least PM dept sume nye berselerak, penuh dengan kotak2. Ooohh ye, ini adalah activity kiteorg for this week n nextweek utk pack stuff and move out. Yess we are moving out from old ofis (MCB Plaza) to new ofis (beside The Atmosphere, Sri Kembangan). Jauh gilos kan location ni. Tp dekat dengan Putrajaya, which is our GOLD MINE!...ngeh ngeh!

So semalam boss bawak sume BDs pegi new ofis. Kiteorg nak tgk keadaan ofis baru and how are we going to decorate it. Mean here, kiteorg tgh nak wat decision for interior design.

Not bad..ofis baru sangat luas. And dekat dengan rumah MIL kat Kajang. hurrmm strategik. But huuuuu~ pas ni xde la lg pegi n balik from ofis dgn Mr Rasaksa.

Jom kite tgk my new ofis nih...and maybe you all can suggest ape nak taruk kasi nice n happening. My boss punye ofis theme is "FUN AT WORK"...




Ini merupakan ruang ofis kami - BD's & MarComE



Ini plak bilik bosses..


Dan yang ini aku...gewdiks di ofis baru! =p


Officially menapak di new ofis starting on 3rd June 2010. So u pepels wont see me much around KL area anymore. huhuhu

Lepas ni sure rindu pasar blkg The Weld, rindu masakan makcik indon kedai bawah, rindu food kat Ambank, rindu cheese nan kat Nagasari..huuu and rindu nak mengular kat BB.

Ofis baru, huuuu~ ade JUSCO je n Pasar Borong....ape KKEEELLLAASSSS??!! (over dah makcik ni!)


.

2 baby's note!:

z@ti said...

woi dekat umah aku la ni!

NahiZ (chynk) said...

ye ke zati?...umah ko yg mane 1??
bleh la aku dating ngan ko kalo aku wat ot...huhu =p

Post a Comment