Wednesday, April 28, 2010

In The Womb..

Assalamualaikum,

Tibe-tibe rasa cam excited plak nak ada baby. Yeaaa BAAAAABBBBBYYYYY! The small tiny little creature that grows 9 months inside ur tummy, make u fat, walk like a penguin, blame ur hubby because of his fault that u becuming like that and last but not least...that creature becum the apple of ur eye!

Wonderful isnt it?

Well aku ni suke sangat exagerate mende yang bukan2. Ok..ok. Aku sebenarnye baru watch this documentary kat Channel National Gegraphic: In the Womb. It's about how the baby is created and grows inside ur womb. Miracle ok! Masa tgk tu tibe-tibe teringat kisah Al-Quran akan kejadian manusia. Oooowhhh Insaf seketika.

Tp memang x bleh wat ape, sbb aku memang giler kan budak. Saaannggaattt ok! Sampai aku sanggup wat part time baby sit so i can be near to kids. So anyone nak aku baby sit, please refer to SweetPea Pumpkin Business column ok.

Tadi aku tgk documentary tu dgn MIL. So banyak gak cite yg MIL cite masa deliver Mr Rasaksa and adik2 nya. Waaaa kuat sungguh MIL ni yek! And funny gak cite MIL masa deliver anak2 die. Thanx for sharing mama, ur menantu soon gona have her own too. =D

Rasa macam nak ade baby malam ni gak!

" Jom dear wat baby malam ni??? ".....hehehe

Aaaalllaaaaaa Mr Rasaksa xde malam ni. Out station!...Huuuuu~ T_T

Malam ni xde la bolster with 2 hands and legs....Borinkksss =(



Repeat National Geographic: In the Womb is on 5th May, but i forgot the time.
.

0 baby's note!:

Post a Comment