Saturday, April 17, 2010

OOO Penniinngg

Assalamualaikum

Wat u can get from the entry title?? guess...guess! =D
hehehe...okay okay...let me tell u!

1) Oooo Pening = bleh jadi aku pening skrg...hohoho *gelak santa clos*

2) Oooo Pening = Opening!!..cume aku tambah byk ooo je! ngeh ngeh

So which one is right??...xmo guess dah??

Well dua2 tu betul. Aku pening utk opening another website.
Remember I mention about The Bacery Club?? So this is where it's gona begin.
Now aku tengah cari member2 nih. Yg suke makan2. And suke g tempat makan2 sama ada baru atau lama. Anyone?

Aku dh wat blog ni and die punye Entry just "UNDER CONSRUCTION". Aku tgh cari design yang sesuai utk blogskin aku nih. Soo kinda sibuk cari design2. Tp tu la, banyak giler sampai aku xtau nk letak yg mane satu! Sengal! Sume nye cantek2 belake..

Ok laa...adios! Tunggu my new blog upload ok!

And I rs cm nk request camera laa kat Mr Rasaksa utk bloging ni (padahal just hilang cable phone je nak transfer gambar..buuweek!)...agak2 nya die layan x permintaan aku? hoho *pejam mate rapat2 sambil doa mintak kat ALLAH murahkan rezeki Mr Rasaksa dan tempiasnye ke aku..kehkehkeh.

AMIN kan ye u olll...=D


.

0 baby's note!:

Post a Comment