Wednesday, April 21, 2010

Xtvt Suami Isteri...18SX

Assalamualaikummmm *nada berbisik*

SSSSssssshhhhhhhhh.....jgn bising2. Entry kali ni sangat sensitip.
Hanya untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja....

*masih lg dlm nada berbisik*

Okkkaayyyy...korunk dh ready ke nak tau ape kisahnye kali ni..
Mehh sini rapat2...jangan kasi ruang...
Depaaannnn lagi until kaver entry ni dari penglihatan org len...








Oraiiittt...let me continue...





Al kisahnye semalam..after sejam trap dalam jem maka kami pun tiba di rumah. Rumah kelihatannya kosong dan gelap. Huurrmm mama x balik lg ni,..mesti bukak tender! Aku tersenyum! Terbayang saat berdua bersama suami. hehehe. Dengan tenang nya kami berdua melangkah masuk ke rumah. Hati tersangat la bahagia..

Hoooyyyaaaayyyyy....rumah kosong. Dalam hati kami dah berangan-angan nak melakukan xtvt bersama....ehem...ehem...korunk jgn gelojoh ok. 1 by 1. Kami belum memulakan langkah. =p Sila ikuti turutan...

Oleh kerana kami berdua kebusukan..maka haruslah kami mandi dulu...biasa la kan. Sebelum melakukan xtvt bersama haruslah mandi dulu, kasi bersih dan wangi. Yang aku peliknya, selalu aku yg di suruh mandi dulu. And punye laa liat nak suh Mr Rasaksa mandi dulu. Green Orge memang cam tu!=p Tp kali ni, Mr Rasaksa terus je g mandi tanpa di suruh. Waaaa mimpi apekah Mr Rasaksa ni...orrr...hurrmmm

After dua-dua dah wangi2...and Maghrib masih lagi bersisa maka wajiblah Mr Rasaksa mengimamkan solat kami. Sememangnya kami sentiasa solat jemaah bersama kecuali waktu subuh je sbb rush nak g keje. ghhheee =D

Setelah selesai bersolat...maka xtvt bersama pun bermula.


Jeng...jeng...jeng...jeeeennnngggg

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

"Baby baring kat sini dulu tau",..arah ku dengan lembut sambil meletakkan bantal busuk ku di kepalanya.


Die pun dengan relanya meletakkan kepalanya di bantal busuk itu dan selamba menadah mukanya untuk di usap...Maka aku pun memulakan langkah..


Dan akhirnya kami...






























Taaaadddaaaaaa...



Haaa ini lah dia xtvt kami suami isteri semalam...

Produk adelah dari Mary Kay (hantaran Mr Rasaksa to Me)
Kulit terasa cekang je...



So kalo ade sape2 nak endorse kami untuk produk kecantekan suami isteri... boleh lah kirimkan email anda....wakakaka (buuwweekkk)


Tonyt....ermm nak buat ape ekkk??!! hehehehe

Mane bleh cite kat korunk...=p
.

0 baby's note!:

Post a Comment