Thursday, May 27, 2010

Dinner Kuali Merah...

Assalamualaikum,

Owwhhh jgn di sangka tiada kuali merah ok...and kuali merah ni best!

Actually org yg bertanggungjawab mengenalkan saya dgn kuali merah ni adelah En Aru (Shila's Hubby). Di dalam forum KYPM die menyatakan, yg Redwok ni best utk steambot.

Last week me and Mr Rasaksa pegi try that place and tempat die x jauh pun dari rumah kiteorg. Owwhh I lupe nk snappy surrounding die, but it's ok u always can visit here ::REDWOK::. And kalo di lihat pada menu2 nya memang best. nyumm nyumm.

Well redwok ni restaurant chinese muslim tp ade menu campuran THAI and KOREAN ckit. Malam tu try somtam die...fulllaamaakkk!! Terangkat habis..and die jugak ade buffet steambot which I x cube lg. Mr Rasaksa cakap tunggu famili balik dr umrah dulu la, then baru best makan steambot ramai2. So u all bleh try Steambot (RM22 per head) or Korean Sizzling Steamboat (RM28 per head).

And ari selasa yg lepas pun kiteorg pegi lg, kali ni dengan mama and adik2. Siap terserempak lagi dgn kawan sekolah Mr Rasaksa. Tp memang selalu je terserempak ngan famili ni...

So later nk try mane lg ek?...mane2 yg korunk nak suggest?

Ini je yg sempat I snap malam tu..


Ni la som-tam...Thai Salad!


Sangat enjoy tgk Mr Rasaksa makan Ns. Grg. Thai..


Ni plak Beef Kueyteow Sup...


.

0 baby's note!:

Post a Comment