Wednesday, May 26, 2010

Sume dah besar..

Assalamualaikum,

Aiiyoooo...deyy! Baru je masuk 2 bln, tp sume dh x muat. Alaahhaiiii..

Ini adalah emergency alarm utk Mr Rasaksa, bahawasanya Isteri nya ini perlu SHOOOPPPIINNGGG! *big grin*

Last night, mama ajak makan kat luar. So aku pun ape lg bersiap la. Since aku terperasan yg perut ni nampak kecik so aku pun sarung la jeans. Skaliiii amikk koo...dah x bleh nk button..hohoho! Dh ler suar terhad je ni...tinggai tracksuit ade laa...and kalo kate suar len pun, sumenye slim2 je. Adieh! Yg part x best tu, bile aku ngadu kat Mr Rasaksa, bleh plak die suh aku pakai je kain batik. Eeeee gerammm je, rasa cm nk kiss kiss je sampai lebam...huhuhu.

This weken ingat nk p carik suar stretchable skit. Mudah!..Lg pun nak g office lg..mane nk kene jumpe client lagi. Hurrmm x pun beli maxi kan, lg mudah. X payah nk sarung suar bagai....

Now breast pun dh rs makin membesar, sure nak kene cari bra baru plak ni. Bontot pun membesar gak. Ooowhhh keadaan normal bile anda pregnan. Ape lg nak besar ni??..Haaa tunggu aku besar kepala plak...mintak hubby aku macam2,..wakakaka. Mau die pelangkung aku patbelas kali..klekung!

Sekarang ni aku suke makan mende yg masam, pedas, manis...mcm tomyam, asam laksa, rojak buah, dan ape2 jua yg seangkatan dgn nya...

Owwhh mlm ni terasa nak makan tomyam...tp abah balik mlm ni! Adekah Mr Rasaksa akan ke kedai itew utk tomyam feberet ku??...huhuhu

Next week dh start checkup schedule aku, on 2/6/2010. Mcm mane lah keadaan little sweetpea kat dalam ni. Mama x sabar nk tgk syg. Ni yg mcm nk suruh mak aku g kidnap ultrasound machine kat spital ni...sewa ke!...ade x?...hohoho


orait...till next time..


Ps buat sweetpea: x sabar mama nak tgk degupan jantung mu syg...=)


.

0 baby's note!:

Post a Comment