Sunday, July 25, 2010

Mahu tapi...

Assalamualaikum,

Mahu tapi.......MALU??
Salahhhh...

Wat pe nak malu2 kan update blog senirik. hehehe
Malu la kalo dah berkurun x hupdate..(oowwhh ayat ini utk diri senirik..no offend to bloger out there)

Bukan saya xnk cite kesah hunybabymoon saya tu..atau menempek gambar saya di ruangan mukabuku. Tp masalah nye skrg ni Mr Rasaksa x cukup masa nk upload gambar from itu camera.

Aku x bleh wat senirik kah??...weekkk!
Bkn x bleh, tp malang nye laptop veteran aku ni xde card reader,..external card reader pun dh hilang. Soooo ape harus gua bikin?

Sabar ek sekelian rakyat jelata pumpkin-head. Beta akan coba memujuk Raja Rasaksa utk mengupload gambar itu kemudian nya suntingan cerita basi akan dilaksanakan.

See ya'all next time k...


.

0 baby's note!:

Post a Comment