Friday, October 8, 2010

Dah Oktober ??

Assalamualaikum,

Haiihh dahhh nak ujung tahun. Ari ni dah abish raya. Dah nak abishh 2010. Dah nak datang 2011. Semakin hari semakin mencabar. Dugaan datang x kira masa. Ini lah kehidupan...

Now aku pun dah 7 bulan lebiy bersama Mr Rasaksa. Dah 27 minggu lebiy pun usia kandungan. Lagi 3 bulan kami akan bertiga! yayyy..

Preparation utk baby tu adelah ckit2 tp x complete sepenuhnya la based on the list. Nak tunggu detail scan utk tau jantina baby and condition baby then baru beli barangan tambahan. Now put on hold dulu. Aku pun dah start pk name2 baby utk boy and girl. Xmau name yg panjang2 and terlampau moden. Bak kate mama aku nanti dah tua2 mcm kelakar je bila panggil name ntah ape2 tu. As long baik maksudnya, sedap di panggil dan sesuai dengan baby.

Kalo you all ade name best2 yg start huruf A F Q S Z,..sila2 la share kat sini k!

Dah lame sangat I x berblogging sampai xtau cam ne nak mengarang. Rasa macam berterabur je ni. Spelling sah2 la kan, grammar pun lebiy kurang. aayyoo..

Ramai yang suh update itu ini, but most of the time end up xde mood. Gangguan hormon kot yang menyebabkan aku jd cam ni.

Never mind...next entry hopefuli will be more lively.

And dear...all my dear,..pray for me, baby and hubby ya!

Muuahhsss XoXo.

1 baby's note!:

RINA said...

dear..my name cam glamor (wah..perasan)...tp ok je tua2 ni org panggil :p
hahaha

Post a Comment