Friday, September 24, 2010

Pendek ajee~

Assalammualaikum,

Tak tahu mcm mana nak mula kan bicara. Almaklumlah setelah sekian lama x menulis di sini (mcm la lame sgt!).

Masa kat ofis petang tadi rasa nak share something, tp bila memikirkan ade keje nak kene setle so saya tangguhkan dulu hingga ke malam hari. Now dah malam..sangat malam! (tgh malam dah ni!) rasa sangat letih plak nak bercerita. Nape x tulih awal??! Sebab tadi sibuk menyiapkan tiramisu permintaan Mr Rasaksa untuk jamuan hari raya di ofisnya esok. Lepas ni kalo ade sape2 nak order tiramisu, sila la ek! =)

Mr Rasaksa dh selamat di alamnya. Tido dah makan space saya nih! Selalu merungut kate saya amik space die. What to do Rasaksa, your wife need space for her tummy.

Tengok keadaan Mr Rasaksa, terasa terpanggil plak untuk berada di sisinya. Okay laa u all. Mummy Monster need to rest now. Dah 12 lebiy pun.

I will continue writing again tomorrow.

Na-niteee~...


.

0 baby's note!:

Post a Comment