Sunday, September 26, 2010

Skodeng die..

Assalammualaikum,

Alhamdulillah! Syukur ke hadrat Illahi di atas limpahan nikmat dan kurnianya dapat saya lihat kebesaranNya.

Kalo di hitung pada tarikhnya, esok genap la little sweetpea/pumpkin 26 minggu. Sekejap je rasa, tup tup dah 6 bulan lebiy baby berhibernate dalam perut mummy nih. Lg 3 bulan dapat lah saya menimang cahaya mata.

Semalam pegi skodeng baby. Alhamdulillah, baby membesar mengikut masa yang sepatutnya. Kedudukan baby sekarang adelah melintang dan sedikit masa lagi kepalanya akan berada di bawah. "baby jgn notty2 pusing menyongsang plak tau!". Kedudukan uri pun ok, berada di atas. So rasenye sume ok setakat ini.

Persoalannya sekarang...apekah gender baby saya?

OR

So i let u all guess ya!


Insyallah kalo ade rezeki lg sebulan nk wat detail scan, to check baby's heart, tulang belakang, bentuk die, growth die and everything la.

Tp tempat nk wat detailed scan x decide lg. any suggestion?

After skodeng, follow my aunt merayap shah alam (umah auntie lili & makyang) and subang (umah arwah uncle arin & nurul). My hubby ade kelas so die x dpt ikut. Makan x hengat punye sampai rasa nak meletup. Jem tu memang teruk, agaknye sume org nak g merayap kan! OPEN HOUSE and aneka KENDURI!..But so sorry kat suciey, cant attend ur rumah terbuka. Kalo xde aral melintang saya dtg bukan time raya ok!

Ari ni akan lepak umah my auntie lg. Hubby still ade kelas sampai malam. Nak ajak g jenjalan pun xleh. Next week is last weken of raya. Hopefully sempat nk g raya umah member2.

And kat umah auntie nanti nak wat Tiramisu lg. Ni my kazen request. They like my tiramisu...ghheee =D

Ok la..nak get ready for kenduri akikah kat Klang. Makan kambengg! waaahhhh nyum nyum...memang menepati selera mengidam hari ini...

daa sume!

0 baby's note!:

Post a Comment