Tuesday, October 12, 2010

Bridal Shower..part 2

Assalamualaikum,


Al kisah bridal shower bersambung semula episod terakhir!



Event: Bridal Shower Eila Pinky
Theme: Brown & Pink
Time: 3.30 pm
Venue: The Bakery Sri Hartamas
Menu: Dessert, Various Type of Spagetti, Pink Guava Drink
 


Setelah segala persiapan di buat. Ini lah hasil nya. Tp x brape nak surprise sebab adik Eila dah bocorkan rahsia. Rahsia yg masih tersimpan ialah si Kakak xtau tempatnya di mana. Alahaaiiii...

Majlis berlangsung dengan meriah. Dan di harapkan cik Eila / bakal puan Eila happy dengan apa yang telah di persembahkan. X lame je lg kawan aku sowang ni nak jd binik owang..pas tu boncchh macam aku gak!..hehehe

Meh ramai2 tatap majlis ni....



- antara persiapan kami -


- bride to be with mummy to be -


- x sampai hati nak tayang sexy gift ni -


- with Eila n Frens -


- bridal shower gift -


- the plate deco -


- Me with desserts -


- the Menu was supperrrbblicious -


- berakhir dgn tayangan free p***y masing2 -


 - All of us at Eila Bridal Shower -


- free show from mummy -


Lepas ni...tengok die kawen plak! sob..sob..(touching..)

2 baby's note!:

sweetlavender86 said...

kak ann dah nmpak pewotttt!!cm baby boy jekkkkkk.heheeee

NahiZ (chynk) said...

erk..ye ke?
Dh ramai sgt guess girl n boy..
Ari tu scan..doc kate nmpk cam pompuan...tp xtau la kan sebab sembunyi ckit.

Tunggu next scan! =D

Post a Comment