Friday, October 29, 2010

Posto..Posto

Assalamualaikum,

Haaa...bukan pasta eh! Posto...apa itu posto?..Itu surat-leh! (slank cite ahmad albab)

Mail ni arrived this morning. Waaa leganyaaaa...
Actually dh x igt pun pasal ni, padahal papa baru g settle rabu ari tu.

Sengal!



~ official letter ~



Ok nak tau ape kandungan die.

Jeng...Jeng...Jeng


Taaa daaaa..



~ this is what I've got ~


It's my roadtax and insurance laa. Hehehe...pheww!

Actually this mail post by my papa. Die yang tolong settle kan my roadtax and insurance payment. See dah jd binik org pun bapak senirik gak yang tolong watkan. Mr Rasaksa xde mase boleh kuar suke suki, me plak...ehehhe cam biase laa. Lucky dapat papa cam ni! Die dahulukan dulu duit die, tp gune easy payment. Best part is, die offer aku byr bulan2 utk settle kan bayaran tu. Hahahaha x ke kelakar. Kalo org len sure x dpt. Die kate xpe la, x payah byr lumpsum..Lg pun byk nak gune utk persiapan baby. Waaahhh sungguh understanding my papa nih.

"Well, love you so much la papa! Pepe pun Along dah bank in duit papa tu. Dont worry...I'll be fine like you always says."

So setle la sudah isu roadtax ni. Bleh cont drive sesuka hati...

0 baby's note!:

Post a Comment