Wednesday, October 13, 2010

Wajah Kesayangan Beta

Assalamualaikum,

Ehem..ehem..tajuk kali ni agak keterlaluan sedikit. Ade aura2 lagu gitew.

Ini mengkisahkan tentang seorg jejaka pujaan hatiku...sape lg kalo bukan Mr Rasaksa.

Actually nak ucapkan THANK YOU kat die sbb banyak bersabar ngan kerenah binik yg tgh bonchh sorang nih! (x mungkin 2 atau 3..igt tu daddy! =p )

Since pregnant ni memang aku banyak ragam ckit, byk nk perhatian, byk nk manje2, byk nk itu, byk nk ini. Mengade2 tul mak buyong nih! Tp sib bek la, hubby ni melayan je.

Selama pregnant ni..
  • Die la tukang urut belakang bile sengal2 susah nk breathing.
  • Die la tukang sapu minyak bio oil kat perut ni supaya x de stretch mark.
  • Die la tukang bancuh susu (bile2 mumy nak!) untuk mummy and baby.
  • Die la tukang urut kaki bila bengkak x hengat.
  • Tengah2 malam kang kene kacau lg sebab mummy xleh nk tido.

And banyak lg la..

Walau pun adakalanya daddy sibuk ngan assignment and keja tp sentiasa cool layan ragam mummy ni.

Dear Baby (xleh dh gune gelaran nih!), Mr Pumpkin, Mr Rasaksa, Daddy...
Mummy wana thanx a lot to you. Walau pun daddy x boleh provide sume mende untuk mummy, tp mummy dpt rs sumenyee dr daddy...
Muahhss




Thank you for being such a wonderful person, hubby and daddy to be.



0 baby's note!:

Post a Comment