Wednesday, November 24, 2010

Princess Fiona's Feet

Assalamualaikum,

Ooowhhhh Fiiooonnaaa! She's is cute right?? But....



Uuuwwaaaa...T_T see my leg! Now it's looks like hers.
This thing started to happen since masuk 6 to 7 month..



~ ni kejadian smlm ~


~ kakiku aka kaki Fiona ~


Aaarrgghhhh ngeri kann??

Lately kaki ni memang bengkak je selalu. Tak siang..malam!..Tak malam...siang!..Tak pun all the time. Sakit gak la bile di press-press. Especially masa sujud and duduk antara 2 sujud tu..huhuhu. Semalam rasa cam nak nangis je.

Dah wat macam2 untuk kurangkan bengkak. Dah google abis sume petua2 but this feet still gak bengkak. Tp org cakap pembawakan budak memang macam tu. My palm and fingers pun dh bengkak2 ni, and I dah tanggalkan cincin tunang n cincin kahwin I sebab jari dh start rasa sakit. Yang jadi tukang urut nya of course la Mr Rasaksa. Lepas semahyang je aku suh die urut. Sapu la die ngan minyak panas bagai...untuk kurang kan bengkak ni. Surut la sedikit...

Apepe pun aku kene la byk2 bersabar. Lg pun tinggal bape minggu je lagi si kenit ni nak kuar. Name baby pun dah di senaraikan, cume nak pilih yg mane 1 tu belum decide lg. Mungkin 2 patah perkataan...



__________ __________ bin Fakhrul Amzari



Ps: Agaknye aku call die Mr Rasaksa kot kene kat aku balik Mrs Rasaksa. Sib bek x ijau je lg! =p



2 baby's note!:

RINA said...

kaki n tangan bengkak tu normal la sis...kakrina dulupun camtu...hehehe...nnt bby kuar surut la semua tu

NahiZ (chynk) said...

huhu kak rina...rasa x cantekk nyeeww...sakit plak tu..tunggu masuk gaji nk p wat spa kaki..huhu

Malu org tgk kaki dh serupa kaki gajah nih..

Post a Comment