Wednesday, December 22, 2010

38w anytime soon..

Assalamualaikum,

 
Meh cini duk rapat2..nak cite pasai mai 38 weeks check up. Mcm biase 38 weeks check up kat An-Nur, Bangi. Around 9 dh berada di An-Nur and kul 3.30 baru settle check up k!..Amacam sabar x mummy ni?

 
This is the longest check up time ever took in my life. Tp bile memikirkan nak tau gak condition baby so sabar je la menanti. Dh xtau bape round aku tetido kat situ. Bukan pe, smlm tido kul almost kul 4 pg. Sebabnye g amik Mak Abah yang pulang dari Mekah kat KLIA.

 
Progress Antenatal Check-Up 38 weeks
  • Berat Mummy : 69.4 kg (sblm 69.5 kg)
  • Berat Baby : 3.011 kg (sblm 2.6 kg) ok, definitely bby besar!
  • Urine : -ve (bersih)
  • BP : Normal
  • Baby's Position : Kepala di bawah.
  • Air Ketuban : Doc said banyak, Gud condition!
  • Tumbesaran Baby : Normal
  • Next Check Up : 27th December 2010 (kalo x bersalin lg!)
  • Birth Plan : Natural Labour (no drugs!)
  • Ultrasound : saiz kepala, perut, jantung, and paha normal. Alhamdulillah ikut progress baby's growth
  • Others : Baby hanya boleh mengeliat2 sbb ruang dh sempit.

 
Lalalala...now sume org suh melantak ape2 je yang nak melantak. So far kebanyakkan ape yang aku nak dh masuk perut n dh kuar balik pun.

 
But still got few list to go...hehe

 

3 baby's note!:

ederq said...

wuwuw tak lama dahhh! all the best babe! xsbr nk tgk ur baby! :)

NahiZ (chynk) said...

..wuwuwu...tu la babe!
soon..kinda nervest to sambut my own baby! =D

NahiZ (chynk) said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment