Tuesday, December 21, 2010

Becuming 27 on 17...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah! Syukur ke hadrat Illahi kerana sehingga hari ini masih lagi bernafas menghirup oxygen bersama lil pumpkin kat dalam nih. I'm just becuming sweet 27. Yep, org len dh nak abis 27 tp aku baru nak masuk. Xpe, awet muda! Stay young at heart and appearance! =)

On 17th Dec at night, hubby bawak me and his siblings out to celebrate my beday. It's just a simple dinner at Sushi King. Yeaa cant resist it anyway. Ate 2 raw sushi. And I do ate other sushi too but cooked one. Ye la kan nanti x kenyang plak. Kalo ikut selera nak je bantai raw banyak2, tp memikirkan bby dlm ni so kene tahan je la. Tunggu after pantang nanti, akan ku lanyak sashimi dengan rakusnye...

Since I duno what I want for my beday hubby postponed dulu pemberian hadiah till i confirm what I want. Nak mintak mixer Kenwood RM3k cam melampau plak kan..err nak ape ek?

Nak Kasih Sayang Peluk Cium setiap saat!...bleh?



Ni berlakon je..padahal ade lg..


adik order mee soba..my fav!


hubby kusyuk dgn meal die..


Beday Mummy to be with Daddy to be


On 18th Dec plak is my cousin punye wedding kat terataknya di Shah Alam. Upacara akad nikah die berlangsung di malam hari. But sebelah siang tu hubby ajak g KGPA attend his ofis fren's wedding. Nice and simple garden style party. But sorry la I x snap pun picture kat situ. Makanan die not bad..sedap! Balik umah rehat2 jap then wat Ns. Goreng utk adik2 Mr Rasaksa makan. Around 6pm++ off to my aunt's house for her doter solemization ceremony plak. Feel so happy dapat jumpe my kazens, aunts and uncles. Imagine la kan org sume sibuk2 utk majlis akad nikah and batal air semayang, another grup of us buzy ngan nak tgk pelawanan Malaysia-Vietnam. hehehe...cian pengantin! =p

On 19th Dec, around 10am ++ my dad and my bro arrived and fetch me at MIL house. They both went to PD a night before for my dad's AFATS reunion. Sib bek dah kawen, kalo x sure I ikutnyee. Then kiteorg singgah umah my aunt kat Sg. Ramal dulu, bawak my dad jln2 jumpe sedara. Pas tu off to Ateh's house and get ready for my cazen's reception plak kat Dewan TTDI. Once again I lupe nak snap wedding pictures. Even my pic wit sesape pun x amik. Aduhai! X duk lame pun kat situ sebab need to send Mr Rasaksa back to his campus. Yes, he got class on that day. And later me, my dad n bro check in kat Cititel coz the next day tu my dad ade meeting kat KL Sentral. He treat us that night at Tony Roma's, celebrating my beday again and selera mak buyong nih.


Happy Face Sauces


Half Loaf of Onion Ring


Caesar Salad with Salmon

Most Tempting..TR Ribs...nyum nyum

Me with Mr Rasaksa

With 2 great guys...heart u both!


Huurmmm agak2 baby ikut muke sape ek di antara kami bertiga nih?? =p


0 baby's note!:

Post a Comment