Sunday, January 2, 2011

Not a new year baby..

Assalamualaikum,

Malam ni saya wat entry mengejut!Bukan sebab saya nak beranak tp sebab saya tak branak lg. Bleh kene hypertension cam ni tunggu lame2..sebab cuak dengan sakit nak bersalin. Kalo zaman sekolah dulu time kene cucuk, bab menunggu ni yang x suka sebab rasa kecut perut tu soo anoying.

And ramai gak yg message2 saya tanye,
"dah kat hospital ke ni?"
"dah branak ke?"


Ooowwhh yee saya agak tertekan dengan soklan2 tersebut kerana ianya membuatkan saya bertambah neves. huhu

Besok is 3rd January 2011, baby masuk 40 minggu. And based on EDD is tomorrow. Until now I feel ok, x rasa pepe langsung. Contraction keras perut tu adelah biasa tp tanda2 len belum ade lg.

Kalo esok xde pepe gak, kene g Annur lg utk weekly check-up.

"Baby please jgn men acah2 ngan mummy k..sume org nak jumpe ngan baby tau!
And one more thing baby, please help mummy to deliver you out ok. When mummy push make sure you slowly move. You make thing easy for me then I'll make thing easy for you. Will serve you with delicious MILK ever!
" hehehe

2 baby's note!:

dartdadada said...

hey...good luck on your delivery...bykkan baca surah mariam n dont forget to jln byk...n exercise unt bukak tulang pelvik.now dh boleh cergas2 smpai leguh pun tk apa.hopefully they will work...:) insyaallah..

NahiZ (chynk) said...

Thank u mummy dart for ur advice! =)...alhamdulillah I dh selamat deliver on 4th ari tu...
Mmg mlm after doc bukak 2 cm...i sempat g merayap2 lg and sempat melantak ns goreng kerabu n tomyam..Esoknye tu branak!

Post a Comment