Sunday, March 27, 2011

Bride Blogger Gathering 2011

Assalamualaikum,

Event yang dinanti-nantikan oleh bride to be(B2B)..uhuhu
Aku bukan B2B lg dah...dah masuk phase mak budak..M2B pun dh terkeluar.

ME x-B2B n x-M2B...

Last year pun ade wat gak gathering ni kat The Zone. Ramai yg bukak booth jual n sewa barang2 wedding among bride to be which price die a way cheaper dr kat luar. So masa ni lah gath untuk gain ilmu menguruskan perkahwinan sendiri serta update with each other what is the latest in wedding market.


Untuk coming B2B gath event I'm not sure diorg nak wat pe kali ni. Heard more to gathering sesi berkenalan, makan-makan n etc. I think Farah Fatihah knows better.


Event : BBF Gathering
Date : 2 April 2011 ( Sabtu)
Venue : Amphitheater Pusat, Taman Botani Shah Alam
Time : 2-5 pm
Theme : Kesultanan Melayu Melaka



Can't wait nak berjimba dengan korunk sume..

Hopefully on that day x hujan la ye...*pray hard*

0 baby's note!:

Post a Comment