Tuesday, March 15, 2011

Saturday Nite Out

Assalamualaikum,

This is a story of my weken. Ingatkan bleh la nak update banyak2 tp x dapek laa. Bz memanjang ngan si kecik ni.

Aku dah start keje last week, and kirenye dah almost seminggu lil pumpkin di tinggalkan bersama nanny nya. And bila time weken tu bleh plak die merengek xmo tido padahal dah sapu2 muka. Agaknya nak tatap muke mummy and daddy puas2 kot time weken coz weekdays kene tinggal. Then ptg/malam baru jumpa mummy and daddy. Baru nak sampai climax main2 skali dah ngantuk. Ciannn kn!...wuuuwuwuwuw T_T

Ok citer dah terbabas. Back to the track….

Jumaat malam lps hubby ade kursus and left me alone with nazhan. Tp sib bek la mama and fana ade kat umah. Kalo x mauu…wuwuwuwuwu T_T.

Saturday plak one whole day hubby xde, still kat tempat kursus. And bleh plak si nazhan ni xmo tido langsung after his bath. Ayoyoyoyo…nk x nk mummy kene layan la anak teruna ni sampai daddy balik.

Malam tu daddy bawak makan kat luar, myb sebab rasa bersalah tinggalkan both of us. Hahaha…gerenti die gelak kalo baca nih! =p (bersalah kononnn! =D). So malam tu kiteorg ke Bangi try new resto called Wadihana Islamic Kitchen. Makanan not bad. Ada Itali (pasta), Western (steak & grill), Mexico and etc. Since menu2 ni dah sangat2 la familiar so we just order, soto ns impit, spaghetti carbonara, char kuey teow, and few drinks yg biase2. Signature dish die xde kot. Harga pun not bad, reasonable. But sorry no food snap.

But I sempat snap moment Anak Bapak.




Burrppp…rasa kenyang plak tengok gambar2 nih! =p

After dinner hubby take over jaga nazhan. Phheeww! Bleh la mummy rest sekejap…tp still x dapek nk update blog.


0 baby's note!:

Post a Comment