Friday, April 1, 2011

Hadiah Nazhan Lagi

Assalamualaikum,

Huuuu jeles sungguh kat budak kecik sowang ni. Dr awal kelahiran sampai la skrg ni x henti2 dapat hadiah. Jeles mummy tau! hehehehe

Murah sungguh rezeki nazhan. Boleh dikatakan complete lah keperluan die. Sape lagi kalo bukan atok nenek die yang belikan. Lepas tu pakcik makcik die plak tambah and x lupa juga kawan2 mummy and daddy die.

Ari tu on 16 Sept my PAMA datang KL for Angah punye convo kat PICC. So they bring Nazhan crib also to be used here. Tp until now daddy x assemble lg since byk mende nak kene kemas dulu dalam bilik tu.

"Daddy, cepat pasang katil nazhan ye!!"

And the latest is a GIFT from mummy Eira.

What a beautiful 2 pieces.

Show it to nazhan and he loves it. X sabar nak sarung baju ni kat die nanti.

To Mummy Eira, Thank you so much for the prezy. Bile nak jumpe nih??

And tadi recieved a call from my fren Nina informed that Mishah dah deliver baby girl and Maizatul got baby girl too name Kejora. Congratulationsssss....

And mummy nina said she will send nazhan prezy soon. Aauuww x payah la susah2 mummy nina. Wish to meet you.

0 baby's note!:

Post a Comment