Sunday, May 8, 2011

Accidentte ???

Assalamualaikum,

Pada hari Jumaat 22 April 2011 yang lepas...huuuuuu
Nak dijadikan cerita, semasa aku dalam perjalanan ke Ampang sebuah kereta Toyota Avanza telah melanggar bahagian sisi KCP ku...wuuuuuuwuwuwuwu..

Sediy tau...nak antar kat bengkel ari tu tp kene tunggu polis keluar kan result dulu. Esok baru nak p amik all the supporting document utk claim insurance.

Somebody said ETIQA ni lambat ckit nak lulus claim. Kalo betul end of this year nak renew roadtax saya akan tukar...mengerti ETIQA??? =p

Untuk claim insurans dari pihak yang melanggar anda perlu amik document ni from balai like, report, gambar kerosakkan kereta dan saman yg dikenakan pada pihak yg melanggar.

So now i hidangkan gambar bahagian yg kene langgar tu...sadis tau! =(

siannn tinge die jatuh terkulaiiii...

bontotnye juge terkopek..dh x seksii

calar di sana sini..

Harap kete ni dpt la siap by 13 may 2011. Coz i wish to go back kampung on that day! ...Pleaseeeee be ready on time!


3 baby's note!:

Yani said...

sorry for that zihan..

huhuh...kadang2 kita dah berhati2 tp ada orang lain yg kurang berhati2...semoga keta zihan cepat sihat k..sadiss...

farahfatihah said...

yanggg ni blog u rupanya...ok2 i link u yer hhuhu

NahiZ (chynk) said...

yani..tu la...kdg2 tu org hit kite walopun kite dh berhati2..

FF...a;a ni la blog i yg x semegah tu...ehehehe

Post a Comment